«Αυτά μου έκανε ο 29χρονος ηθοποιός»: Όλη η δικογραφία και η ιατροδικαστική έκθεση για τον ταξιτζή

«Αυτά μου έκανε ο 29χρονος ηθοποιός»: Όλη η δικογραφία και η ιατροδικαστική έκθεση για τον ταξιτζή

Στην κατάθεσή του στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων ο 24χρονος ταξιτζής που έπεσε θύμα βιασμού από τον -προφυλακισμένο πια- ηθοποιό Γιώργο Καρκά, περιγράφει λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν το απόγευμα της 13ης Νοεμβρίου, από τη στιγμή που μπήκε στο ταξί του ο 29χρονος ηθοποιός, μέχρι το σημείο που ο ιατροδικαστής τού ανακοίνωσε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Αφού μπήκε στο ταξί, διηγείται ο αυτοκινητιστής, ο πελάτης του είπε ότι ήθελε να τον πάει στου Γκύζη.Όπως διαπιστώθηκε μετά, ο 29χρονος ηθοποιός τον είχε διαλέξει ανάμεσα από άλλους οδηγούς μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής. Πρώτα όμως, τον οδήγησε στην Ομόνοια, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί του ζήτησε να τον περιμένει για να ψωνίσει κάτι. Αρχικά νόμισε ότι τον είχε κοροϊδέψει και ότι έφυγε χωρίς να τον πληρώσει. Τελικά όμως, μετά από λίγη ώρα ο πελάτης επέστρεψε και όπως πρόλαβε να δει ο 24χρονος ταξιτζής,  κρατούσε μια σακούλα από sex shop. Επόμενη στάση ήταν ένα σαντουϊτσάδικο στη συμβολή των οδών Κριεζή και Σαρρή.

Ο 29χρονος προσφέρθηκε μάλιστα και να κεράσει τον οδηγό. Βγήκαν και οι δύο από το ταξί και σε κάποια στιγμή ο πελάτης ζήτησε από τον οδηγό να του ανοίξει για να πάρει τα τσιγάρα του. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του ταξιτζή όταν ξαναμπήκαν στο ταξί αντιλήφθηκε μία έντονη δυσοσμία. «Μπαίνοντας μέσα αντιλήφθηκα μια άσχημη, έντονη μυρωδιά. Τότε άρχισα να υποψιάζομαι διάφορα», είπε στους αστυνομικούς ο ταξιτζής.

Οπως διαπιστώθηκε μετέπειτα, ο δράστης του έριξε στον καφέ του τον λεγόμενο «jungle juice» (χυμός της ζούγκλας), ουσία την οποία μάλλον είχε προμηθευτεί προηγουμένως από το sex shop. Το «jungle juice» είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο και δραστικό υγρό, το οποίο μετά την κατάποση, ξυπνά ζωώδη ένστικτα ενώ παράλληλα προκαλεί συμπτώματα μέθης. Ο χρήστης πέφτει σταδιακά σε hangover το οποίο μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες. Ανάλογα παραλυτική είναι και η επίδραση του Rohypnol, ή Roofie – ευρύτερα γνωστού ως «ναρκωτικό του βιασμού».

Η δράση του αρχίζει σε 20 με 30 λεπτά από τη στιγμή που διοχετεύεται στον οργανισμό και μπορεί να διαρκέσει από 8 έως 12 ώρες. Προκαλεί απώλεια ελέγχου των μυών, σύγχυση, υπνηλία και αμνησία. Ο λήπτης είναι ανήμπορος να αντιδράσει, την ίδια στιγμή όμως είναι σε θέση να παρατηρεί ότι γίνεται γύρω του. Το ταξί ξεκίνησε και στη διαδρομή προς Γκάζι, αναφέρει στην κατάθεσή του ο 24χρονος, «άρχισα να νιώθω μια έξαψη και μια έντονη ερωτική επιθυμία… ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αρνηθώ τίποτα από όσα μου έλεγε ο δράστης». Ο δράστης τον οδήγησε στην οδό Πευκών πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, σε ένα σημείο ερημικό όπου υπήρχαν μόνο νταλίκες και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Τον έπιασε από τον σβέρκο και μετά κατέβηκε από το ταξί και του ζήτησε να πάει μαζί του. Υποστηρίζει ότι πήγε να φύγει αλλά -κατά δήλωσή του – άρχισε να ζαλίζεται υπερβολικά. «Κόπηκαν τα πόδια μου. Δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω. Έριξα πίσω το κάθισμα και ξάπλωσα στο ταξί για να ηρεμήσω». Μετά δεν θυμάται κάτι, έχει κενό μνήμης. Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι ο 29χρονος του είχε ξεκουμπώσει το πουκάμισο και το παντελόνι και τον χάιδευε. Τότε του είπε «“αρκετά, ως εδώ, τι είναι αυτά που κάνεις, άσε με”», περιγράφει στην κατάθεσή του το θύμα του βιασμού.

Μετά από λίγη ώρα και καθώς είχε αρχίσει σταδιακά να συνέρχεται διαπίστωσε ότι το παντελόνι του ήταν κατεβασμένο και ξεκούμπωτο το πουκάμισό του, ενώ ο δράστης που καθόταν δίπλα του βρισκόταν πια σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Φοβισμένος, όπως δήλωσε, έβαλε μπρος και κατευθύνθηκε προς το Ιπποκράτειο. Είχε περάσει μια ολόκληρη ώρα από τη στιγμή που ο συνεπιβάτης του κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την κατάθεση του 24χρονου, ο πελάτης του λιποθύμησε όταν έφτασαν στον σταθμό του ΟΣΕ. «Ούτε κατάλαβα πώς έφτασα εκεί, πόσα κόκκινα φανάρια πέρασα για να φτάσω το γρηγορότερο δυνατόν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ταξιτζής στην κατάθεσή του.

Τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο και μετά δεν θυμάται τίποτα. Θυμάται να τον ξυπνά ο γιατρός στα εξωτερικά ιατρεία. Όταν ξύπνησε, ένιωσε έντονο πόνο και αναστατωμένος πήγε στο ταξί για να δει αν έλειπαν κάποια πράγματά του, αν τον είχε ληστέψει. Σύμφωνα όμως με τους γιατρούς του νοσοκομείου, εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους. Εντρομοι οι γιατροί είδαν τον οδηγό του ταξί να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση στον πελάτη του:  «Αλήτη, κάτι μου έριξες στον καφέ!». Εκείνος όμως δεν αντιδρούσε και έδειχνε να είναι σε καταστολή. Τότε ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο νοσοκομείο κατέφθασε περιπολικό του Α.Τ. Αμπελοκήπων. Μετά από έλεγχο που έγινε στα πράγματα του 29χρονου ηθοποιού, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στην τσάντα του 29χρονου ηθοποιού οι αστυνομικοί βρήκαν εκτός από ναρκωτικά χάπια και το σπρέι με το υγρό jungle juice, βρήκαν έναν κολποδιαστολέα, μία πρωκτική σφήνα, δύο μεταλλικά εργαλεία που προσαρμόζονται στο ανδρικό μόριο και ένα  μεταλλικό αντικείμενο μήκους περίπου 30 πόντων που έμοιαζε με λοστό. Ο ταξιτζής ένιωθε πόνο αλλά δεν παρέμεινε για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Επέστρεψε σπίτι του και μετά από ώρες άρχισε να συνέρχεται από τις ναρκωτικές ουσίες που όπως καταγγέλλει, ο δράστης του είχε ρίξει στον καφέ. Την επόμενη ημέρα πήγε στο Α.Τ. και έδωσε κατάθεση και από κει στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Με το που άκουσαν την περιγραφή του, οι αστυνομικοί προέτρεψαν τον ταξιτζή να απευθυνθεί σε ιατροδικαστή. Μετά την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο 24χρονος, ο ιατροδικαστής τον ενημέρωσε ότι ο δράστης είχε ασελγήσει πάνω του και ότι είχε βιαστεί. Συγκεκριμένα στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται ότι το θύμα «δεν φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος» και ότι «από την εξέταση του πρωκτού διαπιστώθηκαν τα παρακάτω: πλαστική εκχύμωση μήκους 0,4 εκατοστών […].Μικρορρήξεις του βλεννογόνου, οι οποίες αιμορραγούν κατά την επαφή του εξετάζοντας δακτύλου. Μικρή χάλαση του έξω σφιγκτήρος μυός […]». Εξαλλος ο οδηγός του ταξί άρχισε να χτυπάει οργισμένος ό,τι έβρισκε μπροστά του. Πήγε ξανά στο Α.Τ. Αμπελοκήπων για να υποβάλει μήνυση. «Πού είναι; Φέρτε τον εδώ, θα τον σκοτώσω!» φώναζε με το μπήκε στο τμήμα, ψάχνοντας μήπως ήταν ακόμα εκεί ο 29χρονος ηθοποιός.

Τι λέει στη δική του κατάθεση ο 29χρονος προφυλακισθείς

Διαφορετική είναι η εκδοχή που δίνει για το περιστατικό ο 29χρονος πελάτης του ταξιτζή: «Στις 13 Νοεμβρίου κάλεσα μέσω ειδικής εφαρμογής ένα ταξί από τα Πατήσια, πλησίον της οδού Μιχαήλ Βόδα, με σκοπό να πάω στο κέντρο της Αθήνας και μετά σε έναν φίλο. Επειδή ο πατέρας του φίλου μου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, δεν ήξερα τι ώρα ακριβώς θα βρίσκονταν και γι’ αυτό είπα στον οδηγό να με πάει πρώτα στην Ομόνοια».

Στη συνέχεια έκαναν μια στάση για να ψωνίσει πράγματα από ένα κατάστημα με ρούχα και ένα sex shop. Ο οδηγός του είπε ότι θα τον περιμένει και μετά από μισή ώρα επέστρεψε στο ταξί. Τότε ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στο Μοναστηράκι. Είπε στον οδηγό ότι θα κατέβει για να φάει κάτι και ο οδηγός του είπε ότι θα πήγαινε τουαλέτα. Έφαγαν μαζί, η συζήτησή τους ήταν φιλική και χαλαρή, αλλά όχι ερωτική. Σύμφωνα με τον προφυλακισθέντα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας αναφέρθηκαν στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και στις εμπειρίες τους. Ο οδηγός του ταξί, του είπε ότι έχει συνευρεθεί και με άνδρες και με γυναίκες και ταυτόχρονα. Όταν τελείωσαν το φαγητό, ρώτησε τον οδηγό αν έχει ακουστά την περιοχή της Αγίας Άννας και αν ξέρει τι γίνεται εκεί. Εκείνος του απάντησε αρνητικά και από κοινού αποφάσισαν να πάνε εκεί. Στη διαδρομή η κουβέντα τους ήταν ήρεμη και ήταν και οι δύο νηφάλιοι.

Όταν έφτασαν, έμειναν λίγο στο αυτοκίνητο και μετά πήγαν σε ένα δασάκι που υπήρχε εκεί. Χαιρέτισε κάποια άτομα και έπιασε κουβέντα. Ο οδηγός ήταν δίπλα του, στα 2-3 μέτρα. Μπήκαν ξανά στο ταξί και επικοινώνησε με τον φίλο του. Κανόνισαν να βρεθούν στον σταθμό Αττική σε 40 λεπτά και είπε στον οδηγό να τον πάει εκεί. Στη διαδρομή και όσο βρίσκονταν στην Ιερά Οδό τον πήρε ο ύπνος και ξαφνικά ξύπνησε έξω από το Ιπποκράτειο. Βρισκόταν μέσα στο ταξί, στη θέση του συνοδηγού. Αντιλήφθηκε ότι επικρατούσε αναστάτωση. Ο οδηγός του ταξί ήταν έξω και φώναζε. Αστυνομικοί τον έβγαλαν έξω από το ταξί και άρχισαν να ερευνούν τον ίδιο και τα πράγματά του.

Όπως ισχυρίζεται, δεν θυμάται τίποτα από το σημείο που κοιμήθηκε μέχρι το Ιπποκράτειο. «Δεν έχει συμβεί το περιστατικό όπως το αναφέρει ο μάρτυρας και επιφυλάσσομαι να υποβάλω μήνυση. Ο αστυνομικός που ήρθε στο νοσοκομείο, δεν αναφέρει πουθενά στην κατάθεσή του ότι ο οδηγός με κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση. Το μόνο που λέει είναι ότι του έριξα κάτι στον καφέ», τονίζει, ενώ για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του, υποστηρίζει ότι τα είχε για ιδία χρήση. Ισχυρίστηκε τέλος ότι περίπου μισή ώρα πριν μπει στο ταξί είχε καταναλώσει λίγη ποσότητα μεθαμφεταμίνης, η οποία προκαλεί διέγερση και όχι υπνηλία.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.