Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ: «Θα ψηφίσω ΝΔ, οφείλω να είμαι εναντίον του κομμουνισμού»!

Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ: «Θα ψηφίσω ΝΔ, οφείλω να είμαι εναντίον του κομμουνισμού»!

Σχόλιο που θα συζητηθεί έκανε για άλλη μια φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

O πρώην υπουργός προανήγγειλε ότι θα ψηφίζει Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές διότι πρέπει να σταθεί ενάντια στον κομμουνισμό.

Συγκεκριμένα ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε:

«Να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα; Από τη μια κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά υποκείμενα. Από την άλλη, η βουλευτική σύνταξή μου ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ. Εδώ και πέντε χρόνια μού έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο.

Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές.

Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ξαναβγεί. Θα πάρει κάτω από 20%. Ο Μητσοτάκης πιστεύω ότι θα πάρει την αυτοδυναμία.Φυσικά και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία για τρίτη φορά στη ζωή μου. Και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία γιατί έχουμε εμφύλιο και οφείλω να είμαι εναντίον του κομμουνισμού στην όποια του μορφή. Ο κομμουνισμός δεν αποσείεται. Προλαμβάνεται.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.