
Διαζύγιο-βόμβα για τον Ατζούν Ιλιτζάλι ο οποίος επιβεβαίωσε πως θα πάρει διαζύγιο από την τρίτη σύζυγό του, Σεΐμα Σούμπασι με την οποία παντρεύτηκαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο σε μια παραμυθένια τελετή στο Σεν Τροπέ.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο του 49χρονου Τούρκου παραγωγού, ο οποίος έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες με τρεις διαφορετικές γυναίκες.
Το 1989 ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη Σεντά και μαζί της απέκτησε την πρώτη κόρη του. Οι δυο τους χώρισαν το 1993 και το 2003 ο ίδιος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με μία εντυπωσιακή μελαχρινή Τουρκάλα, τη Ζεινέπ.
Μαζί απέκτησαν δύο κόρες ωστόσο λίγα χρόνια μετά χώρισαν, όταν ο Ατζούν ερωτεύτηκε την τρίτη του σύζυγο Σεϊμά Σουμπάσι. Το πρώην πλέον ζευγάρι απέκτησε μαζί μια κόρη.
Πηγή: fthis.gr
Τελευταίες Ειδήσεις
- Σύρος: Ποια ήταν τελικά η σχέση της διασώστριας του ΕΚΑΒ με το ζευγάρι που τη μαχαίρωσε
- Τρομακτική εκτόξευση: Η σχολή που ανέβηκε 7.570 μόρια στις Πανελλήνιες του 2026
- Μεταγραφή – απάντηση στον Σαμαρά: Το πολύ δυνατό όνομα που θέλει ο Μητσοτάκης στη ΝΔ