Βασιλικός γάμος – Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Βασιλικός γάμος - Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Θεοδώρα.

«Οι λέξεις δεν µπορούν να περιγράψουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό µου. Ανυποµονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ Ματ». Με αυτή τη δηµόσια ερωτική εξοµολόγηση η πριγκίπισσα Θεοδώρα, µικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του Αννας-Μαρίας, ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον επιφανή Αµερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουµάρ.

Σχεδόν ταυτόχρονα, η οικογένεια εξέδωσε, ως είθισται, επίσηµη ανακοίνωση για την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του ζευγαριού, η οποία ανέφερε: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώνουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους Θεοδώρας µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Στην ίδια ανακοίνωση δίνονταν και κάποιες πληροφορίες για τον άντρα που εδώ και περίπου δυόµισι χρόνια έχει κλέψει την καρδιά της Θεοδώρας: «Ο κ. Μάθιου Κουµάρ, 34 ετών, γιος του Σαµ και της Λόνι Κουµάρ, γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και εξασκεί το επάγγελµα του δικηγόρου στο Λος Αντζελες». Σύµφωνα µε πληροφορίες, η ροµαντική πρόταση γάµου και ο αρραβώνας του ζευγαριού έγιναν στο Λονδίνο.

Η Θεοδώρα και ο Μάθιου έλαµπαν από ευτυχία, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που συνόδευαν την ανακοίνωση του ευτυχούς γεγενότος. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο γάµος θα πραγµατοποιηθεί µέσα στο 2019, αλλά προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί το πού θα τελεστεί το µυστήριο. Ατοµα από το περιβάλλον του ζευγαριού, ωστόσο, σύμφωνα με τη Real Life, σχεδόν αποκλείουν την πιθανότητα ο γάµος να γίνει στην Καλιφόρνια των Ηνωµένων Πολιτειών, όπου ζει το ζευγάρι.

Από την άλλη, η επιθυµία του Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας είναι ο γάµος να γίνει στην Ελλάδα, και συγκεκριµένα τις Σπέτσες, όπου είχε παντρευτεί και ο µεγαλύτερος αδελφός της µέλλουσας νύφης, ο πρίγκιπας Νικόλαος, µε την Τατιάνα Μπλάτνικ τον Αύγουστο του 2010.

Άλλωστε, ο Μάθιου ξετρελάθηκε µε την Ελλάδα όταν το καλοκαίρι του 2017 ήρθε για διακοπές µε τη Θεοδώρα, η οποία τον ξενάγησε, µεταξύ άλλων, και στα ειδυλλιακά νησιά της χώρας µας, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Ο γαµπρός έχει γνωρίσει και την οικογένεια της Θεοδώρας, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις µε τα αδέλφια της και κυρίως µε τον Φίλιππο.

Ανεξάρτητα από το πού θα γίνει ο γάµος του ζευγαριού, στη λίστα των καλεσµένων θα συµπεριληφθούν µέλη όλων των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης και ισχυροί πολιτικοί του πλανήτη. Ανάµεσά τους η βασιλοµήτωρ Σοφία της Ισπανίας, η οποία είναι αδελφή του πατέρα της Θεοδώρας, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας µε τη βασίλισσα Λετίθια και τα παιδιά τους, η βασίλισσα Μαργκρέτ της ∆ανίας (σ.σ.: αδελφή της µητέρας της νύφης) και πολλοί ακόµα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.