Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια για παρουσιαστή: «Πραγματικά ήθελα να τον βαρέσω»

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια για παρουσιαστή: «Πραγματικά ήθελα να τον βαρέσω»

Ακόμα θυμάται η Αρετή Κατιμέ την ερώτηση από παρουσιαστή που την έκανε να φτάσει στα όριά της!

H γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο People και εξομολογήθηκε την τελευταία φορά που…

Απόλαυσες μια συνεργασία που έκανες

Είναι δύο συνεργασίες Η πρώτη με τους ‘’τακίμ’’στο Ισραήλ πρόσφατα, στην Ιερουσαλήμ ήταν πολύ ευχάριστη συγκυρία να βρεθώ με τέτοιους μουσικούς και ένα όνειρο μου πραγματοποιήθηκε σε μία ονειρική Πόλη στο Oud Festival.’ Επίσης, η συνεργασία μου με τα ανατολικά ακούσματα στον ”αστερίσκο’’ έναν ιδιαίτερο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Είχα πραγματικά μεγάλη λαχτάρα να πάει καλά το πρόγραμμα και είχα καιρό να ευχαριστηθώ παίξιμο.

Ξενύχτησες μέχρι το πρωί;

Την τελευταία φορά που πήγα σε ρεμπετάδικο στο ‘’Ποντίκι’’. Ήταν πολύ ωραίο μουσικό πρόγραμμα και γλέντησα με την ψυχή μου. Πολύ μου άρεσε που έβλεπα νέους ανθρώπους να χορεύουν όμορφα και μερακλίδικα.

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια για παρουσιαστή: «Πραγματικά ήθελα να τον βαρέσω»

Σε έφεραν σε δύσκολη θέση σε μια εκπομπή;

Ήταν πριν μερικά χρόνια που ένας δημοσιογράφος- παρουσιαστής μου έκανε κάποιες ερωτήσεις μακροσκελείς που μέσα στην ερώτηση είχε και ένα δικό του συμπέρασμα π.χ. «Φαίνεται πως δεν είσαι πολύ θαρραλέα, αλλά αρκετά συντηρητική». Προφανώς και απαντούσα στην ερώτηση αλλά ειλικρινά ήταν δύσκολο. Πραγματικά ήθελα να τον βαρέσω. Ωστόσο, στάθηκα στο ύψος μου. Χαχα!

Έκανες ένας ταξίδι στο εξωτερικό που σου έμεινε αξέχαστο;

Είναι δύο ταξίδια .Ένα στην Νέα Ορλεάνη στην Αμερική ,μου έκαναν εντύπωση τα παραδοσιακά Jazz μαγαζιά και πόσο έμοιαζε η συμπεριφορά των μουσικών με τους αντιστοιχους δικούς λαικους μουσικούς. Τέτοια ζωντάνια τέτοιο κέφι και μεράκι δεν πίστευα πως θα υπάρχει στην άλλη μεριά του κόσμου. Και το δεύτερο ταξίδι είναι στην Κωνσταντινούπολη την Πόλη των Πόλεων την ομορφότερη ,την πιο αρχοντική! Είχαμε την χαρά να περπατήσουμε να περιηγηθούμε να ονειρευτούμε και να γνωρίσω  απλούς καθημερινούς ανθρώπους με χαμόγελο και καλοσύνη.

Έχασες την υπομονή σου

Έχασα την υπομονή μου (αυτό για μένα είναι κάπως σπάνιο) όταν μου έσκασε το λάστιχο ενώ το αυτοκίνητο  βρισκόταν σταθμευμένο.  Δεν το πήρα  χαμπάρι και έπρεπε να φύγω γιατί είχα πρόβα. Μαζί με εμένα,  έχασαν την υπομονή τους και οι υπόλοιποι οδηγοί που ήταν από πίσω μου. Οπότε πήρα ανάσες ,ζήτησα συγγνώμη, πάρκαρα όπου βρήκα. Ήταν πρωτότυπη εμπειρία.

Πηγή: peoplegreece.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.