Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν – Τι εξετάζουν τώρα οι αρχές

Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν - Τι εξετάζουν τώρα οι αρχές

Οι Βρετανοί αστυνομικοί εξετάζουν εκ νέου τη θεωρία ότι η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν εγκατέλειψε το δωμάτιο της οικογένειάς της για να αναζητήσει τους γονείς της.

Η τελευταία αποκάλυψη έρχεται εν μέσω αναφορών ότι η Scotland Yard έχει πει στους γονείς της μικρής ότι οι έρευνες επικεντρώνονται σε δύο νέα στοιχεία ζωτικής σημασίας.

Η εφημερίδα Sun αποκάλυψε ότι η μία θεωρία είναι ότι η τρίχρονη Μαντλίν ξύπνησε και βγήκε μόνη της από το δωμάτιο προσπαθώντας να βρει τους γονείς της. Οι ερευνητές βρίσκονται σε συζητήσεις με τις πορτογαλικές αρχές, καθώς παλιότερα είχαν διερευνήσει το ενδεχόμενο η μικρή να περπατούψε ψάχνωντας του γονείς της και να την χτύπησε κάποιος μεθυσμένος οδηγός.

Από το 2007 παραμένει αγνοούμενη η Μαντλίν ΜακΚαν η οποία εξαφανίστηκε από πορτογαλικό θέρετρο όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Ήδη οι έρευνες που συνεχίζονται επί 11 χρόνια έχουν στοιχίσει στην τσέπη των Βρετανών φορολογουμένων 11,6 εκατ. λίρες. Πλέον το υπουργείο Εσωτερικών δίνει επιπλέον 150.000 λίρες προκειμένου η έρευνα να πάρει ανάσα ζωής έως τον Μάρτιο του 2019.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.