«Στο σχολείο με έλεγαν ψωνάρα», δηλώνει η κόρη της Βάνας Μπάρμπα

«Στο σχολείο με έλεγαν ψωνάρα», δηλώνει η κόρη της Βάνας Μπάρμπα

Η Φαίδρα Μαρασλή, κόρη της Βάνας Μπάρμπα, μίλησε για τον τρόπο που την αντιμετώπιζαν οι συμμαθητές της λόγω του μόντελινγκ.

Το παράπονό της έβγαλε η 18χρονη πλέον κόρη της Βάνας Μπάρμπα που κάνει με επιτυχία τα πρώτα βήματά της στο χώρο του μόντελινγκ.

«Οι συμμαθητές μου δεν πολυνοιάζονται, δεν είμαι κάτι επειδή είμαι κόρη της Μπάρμπα. Δεν έχουν ζηλέψει τις ανέσεις που έχει η ζωή της μαμάς μου, με έχουν ζηλέψει όμως για το μόντελινγκ και το έδειχναν» είπε η 18χρονη κοπέλα στο περιοδικό «You» και πρόσθεσε: «Οταν ξεκίνησα τις επιδείξεις, το εκμυστηρεύτηκα σε δύο κολλητούς μου και το έμαθε όλο το σχολείο. Άρχισαν τότε να λένε ότι είμαι ψωνάρα και υπερόπτης. Καμία σχέση» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με το να θα έπαιρνε μέρος στο «GNTM» η απάντησή της Φαίδρας Μαρασλή ήταν άμεση και κατηγορηματική: «Όχι, με τίποτα, είμαι κατά. Βάζουν τα κορίτσια σε κάποιες εξευτελιστικές δοκιμασίες. Αν και ζούμε στην εποχή των πλαστικών και στο εξωτερικό τα μοντέλα είναι φουλ στις πλαστικές, όπως η Μπέλα Χαντίντ, εγώ λέω “όχι” στις πλαστικές».

Για τη διάσημη μητέρα της είπε ότι θέλει να βρει ένα σύντροφο για να μην είναι μόνη της ενώ παραδέχτηκε ότι την πονά η απουσία του πατέρα της Αναστάση Μαρασλή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.