Έλυσε τη σιωπή της η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Όλοι έχουμε τα όριά μας» – ΒΙΝΤΕΟ

Έλυσε τη σιωπή της η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Όλοι έχουμε τα όριά μας» - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και το «διαζύγιό» της με τον ΑΝΤ1.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά και για τη λήξη συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

«Υπήρξε μία ένταση η οποία με ώθησε σε αυτή την απόφαση να αποχωρήσω από το Καλημέρα Ελλάδα. Όλοι έχουμε τα όριά μας, τα δικά μου όρια ήταν μέχρι εκείνο το σημείο και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα και την εξέλιξή μου από δω και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έμαθα πολλά από το Καλημέρα Ελλάδα, ότι δε ευχαριστώ τον Γιώργο γι’αυτά που μου προσέφερε. Αυτό είναι προφανές και είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξεχάσω. Λειτουργώ σαν επαγγελματίας και δέχομαι τις εντάσεις σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα στο βαθμό που έχω βάλει τα όρια για τον εαυτό μου, για την αξιοπρέπειά μου. Υπήρξε ένταση κι αποχώρησα να αποχωρήσω. Εντάσεις από εντάσεις διαφέρουν. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Δεν θα ήθελα να πιστεύω ότι στοχοποιήθηκα για κάποιο λόγο, οπότε δεν μπορώ να στο απαντήσω», δήλωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Τι της είπε ο Γιώργος Παπαδάκης όταν της τηλεφώνησε; Όλα στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.