Δεκάδες διάσημοι guest κριτές θα παρελάσουν από το MasterChef

Δεκάδες διάσημοι guest κριτές θα παρελάσουν από το MasterChef

Η περσινή επιτυχημένη συνταγή θα επαναληφθεί.

Το περιμένουν πώς και πώς οι πιστοί τηλεθεατές του. Τα γυρίσματα ήδη ξεκίνησαν και στην Αθήνα και οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς μοιράζουν ήδη ποδιές στους επίδοξους master chefs. Το επιτυχημένο τηλεοπτικό προιόν φυσικά θα φιλοξενήσει και φέτος αρκετούς guests κριτές, πιστό στο ξένο project. Ότι έγινε και πέρσι δηλαδή, όταν παρέλασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα ελλήνων αλλά και ξένων chefs.

Ελένη Ψυχούλη, Γεωργιάννα Χειλιαδάκη, Νίκος Ρούσσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Χρήστος Βέργαδος, Θοδωρής Παπανικολάου, Γρηγόρης Χέλμης, Δημήτρης Φραγκογιάννης, Απόστολος Τραστέλης , Δημήτρης Αντωνόπουλος, Τάσος Μάντης, Δημήτρης Παμπόρης, Αστέριος Κοστούδης, Νεκτάριος Φιλιππόπουλος, Μπάμπης Ζιντίλης, Παναγιώτης Γιάκαλης, Γιάννης Μανίκης, Άνταμ Κοντοβάς, είναι μόνο μερικοί από τους επιτυχημένους επαγγελματίες που έκριναν τους υποψήφιους.

Η δυναμική του προιόντος είναι τόσο μεγάλη που έχει γίνει είδηση το γεγονός ότι μία εκ των δεκάδων guests chefs θα είναι γυναίκα. Αξιοπερίεργο!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.