Ξόδεψε όλη την περιουσία για τον νεαρό εραστή της και τώρα νιώθει… χαζή (ΦΩΤΟ)

Ξόδεψε όλη την περιουσία για τον νεαρό εραστή της και τώρα νιώθει... χαζή (ΦΩΤΟ)

Μια γυναίκα από την Μεγάλη Βρετανία που έμεινε μόνη της στην Σρι Λάνκα όταν δολοφονήθηκε ο νεαρός εραστής της τελικά γύρισε σπίτι της χωρίς καθόλου χρήματα στο όνομά της.

Η 60χρονη Νταϊάν Ντε Ζούσα ξόδεψε 100.000 ευρώ, δηλαδή τις οικονομίες μιας ζωής, για τον 26χρονο σύζυγό της Πριγιαντζάνα Ντε Ζούσα αλλά τώρα παραδέχεται ότι “προφανώς δεν την αγαπούσε.” Η 60χρονη πούλησε το σπίτι της στην Σκωτία πριν από 2 χρόνια και με αυτά τα χρήματα έχτισε ένα σπίτι στην Σρι Λάνκα και αγόρασε στον σύζυγό της ένα μικρό βανάκι.

Ο Πριγιαντζάνα δολοφονήθηκε πέρσι από γκάνγκστερ και η 60χρονη έμεινε μόνη της στην Σρι Λάνκα. Τελικά, έφτασε στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου την περασμένη Τρίτη μετά από ένα ταξίδι 20 ωρών. “Δεν μπορούσα να μείνω άλλο εκεί. Νιώθω κάπως χαζή που δεν άκουσα τους φίλους μου και την οικογένειά μου γιατί εκείνοι μου είπαν ότι ο σύζυγός μου ήθελε μόνο τα χρήματά μου”, ανέφερε η Νταϊάν.

“Πίστευα ότι με αγαπούσε πραγματικά αλλά προφανώς δεν με ήθελε καθόλου. Η οικογένεια του άντρα μου με είχε υπό κατοίκον περιορισμό επί δυο χρόνια. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά, ούτε καν στην παραλία”, πρόσθεσε. Τελικά, η 60χρονη κατάφερε να ξεφύγει από την οικογένειά του συζύγου της και έμεινε στο σπίτι κάποιων φίλων.

Η 60χρονη δεν έχει πλέον καθόλου χρήματα και χρωστάει 5.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες αλλά υποστηρίζει ότι θα προσπαθήσει να ξαναφτιάξει την ζωή της τώρα που γύρισε στην Σκωτία.

“Με το που πήγα στην Σρι Λάνκα ο άντρας μου μου ζήταγε χρήματα συνέχεια. Όλοι μου οι φίλοι πίστευαν ότι το να πάω στην Σρι Λάνκα ήταν κακή ιδέα αλλά τον αγαπούσα και πίστευα ότι με αγαπούσε και αυτός και ήθελα να αποδείξω ότι οι φίλοι μου είχαν άδικο”, ανέφερε η 60χρονη. “Ποτέ δεν είχα αγαπήσει κανέναν όπως αγάπησα αυτόν. Ήταν πάντα τόσο τρυφερός μαζί μου. Μου ζητούσε απελπισμένα να μετακομίσω στην Σρι Λάνκα.”

Ξόδεψε όλη την περιουσία για τον νεαρό εραστή της και τώρα νιώθει... χαζή (ΦΩΤΟ) Ξόδεψε όλη την περιουσία για τον νεαρό εραστή της και τώρα νιώθει... χαζή (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.