Ξεσπά η Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι ψέματα…»

Ξεσπά η Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι ψέματα...»

Στις 8 Νοεμβρίου, μέσα από τα social media η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε πως ύστερα από έξι χρόνια λειτουργίας αποφάσισε να κλείσει την εταιρεία με τα ρούχα, αλλά και το ηλεκτρονικό της κατάστημα στο Διαδίκτυο.

Σε συνέντευξή της στην Πέννυ Θωμοπούλου και το People, που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής 25/11, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» του Open Tv μιλά για το σχόλιο που γράφτηκε σε κάποιο site, πως ο λόγος που η επιχείρηση έκλεισε ήταν ορισμένα χρέη, που την οδήγησαν στην πτώχευση.

«Αυτό είναι ψέμα και κάτι που δεν ισχύει. Η εταιρεία μας δεν χρωστάει σε κανέναν. Απεναντίας, ήταν κερδοφόρα και ο κόσμος έδειξε τεράστια αγάπη στα ρούχα που φτιάχναμε. Επρόκειτο για μια εταιρεία που ξεκίνησε με τρία άτομα και έφτασε τα τριάντα. Αρχικά συνεργαζόμασταν με εξήντα μαγαζιά και φτάσαμε τα ενενήντα σε Ελλάδα και Κύπρο. Από την αρχή αντιμετώπισα ορισμένα προβλήματα στο κομμάτι της παραγωγής.

Έδωσα μεγάλες μάχες μέχρι και την τελευταία μέρα με το κόστος της παραγωγής. Πολλές φορές ήρθα αντιμέτωπη με ελαττώματα και με προχειροδουλειές, με αποτέλεσμα να πρέπει να είμαι συνεχώς από πάνω από την παραγωγή ώστε να μη γίνονται λάθη.

Πέρσι, όμως, που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το YouTube, γιγαντώθηκαν πολύ οι απαιτήσεις των διαδικτυακών βίντεο. Όταν ξεκινήσαμε και δεύτερο κανάλι με τον Θοδωρή που είχε να κάνει με ταξίδια, λείπαμε πολύ εκτός Αθηνών, οπότε η εταιρεία ρούχων έμεινε πίσω. Δεν υπήρχε κάποιος που θα μπορούσε να με αντικαταστήσει όταν θα λείπω. Καθώς είμαι τελειομανής και συγκεντρωτική, ήθελα να έχω τον απόλυτο έλεγχο. Λόγω των ταξιδιών, έφτασα στο σημείο να πηγαίνω μόνο μία φορά την εβδομάδα στην εταιρεία και να αντιμετωπίζω σημεία και τέρατα στο κομμάτι της παραγωγής.

Άρχισα να αισθάνομαι πως εκτίθεμαι. Πριν πάρω, όμως, την απόφαση να κλείσω την εταιρεία, προσπάθησα να βρω έναν άνθρωπο που να το αναλάβει και να το πάρει πάνω του, αλλά δεν βρέθηκε. Συνεπώς, μαζί με τον Θοδωρή πήραμε την απόφαση να κλείσουμε την εταιρεία, καθώς με τα δυο κανάλια στο YouTube αλλά και με την εκπομπή ο χρόνος πια ήταν πολύ περιορισμένος και δεν προλάβαινα με τίποτα να τα κάνω όλα.

Για μένα ήταν μια δύσκολη απόφαση, διότι έπρεπε να αφήσω κάτι πίσω και να παραδεχτώ ότι δεν τα κατάφερα σε όλα. Όσον αφορά την ομάδα που είχαμε γίνονται προσπάθειες να απορροφηθούν στις υπόλοιπες δραστηριότητες που έχουμε με τον Θοδωρή».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.