Πολύ σκληρή εικόνα: Πήγε στο νοσοκομείο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Πολύ σκληρή εικόνα: Πήγε στο νοσοκομείο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Ο Σον Γουέιν πήγαινε στην δουλειά του με το ποδήλατό του. Ξαφνικά, δέχθηκε επίθεση από δυο αγνώστους για να του κλέψουν το ποδήλατο.

Εκείνος αντιστάθηκε και τότε, ο ένας του κάρφωσε ένα μαχαίρι στο κεφάλι! Ο 34χρονος δεν τα έχασε και αφού κατάφερε να τους ξεφύγει συνέχισε για 800 μέτρα με το ποδήλατο μέχρι να φτάσει στον γιατρό προκειμένου να σώσει την ζωή του με το μαχαίρι των 15 εκατοστών καρφωμένο στο κεφάλι του!

Όλα έγιναν στην πόλη Στραντ κοντά στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική στις 19 Νοεμβρίου. Ο 34χρονος μόλις έφτασε στο νοσοκομείο με απίστευτη ψυχραιμία είπε: «Μήπως μπορεί να με δει ένας γιατρός;» Αμέσως σήμανε συναγερμός! Ο Σον Γουέιν μπήκε στο χειρουργείο και η κατάστασή του σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σταθερή. Όπως είπε ένας από τους γιατρούς, ο 34χρονος ήταν πολυ τυχερός παρότι το μαχαίρι είχε καρφωθεί πολύ βαθιά στο κρανίο του.

Οι φωτογραφίες του Γουέιν έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και είναι πραγματικά σοκαριστικές. Όπως εντυπωσιακό είναι και το πόσο ψύχραιμος δείχνει.Πολύ σκληρή εικόνα: Πήγε στο νοσοκομείο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.