Αποκάλυψη δημοσιογράφου: «Ο ΑΝΤ1 απέλυσε την Μπάγια Αντωνοπούλου»

Αποκάλυψη δημοσιογράφου: «Ο ΑΝΤ1 απέλυσε την Μπάγια Αντωνοπούλου»

Παρελθόν από τον ΑΝΤ1 αποτελεί η Μπάγια Αντωνοπούλου, όπως αποκάλυψε πρωινή εκπομπή του Star TV.

Η αποκάλυψη έγινε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στη «Φωλιά των Κου Κου». Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι αποκλειστική πληροφορία. Έχει γίνει πολύ μεγάλος χαμός με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Εύχομαι να μην το μαθαίνει από εμάς ότι ουσιαστικά την κάλεσαν από το λογιστήριο του ΑΝΤ1 να υπογράψει την απόλυσή της. Δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΑΝΤ1. Ενημερώθηκε το απόγευμα από το τηλέφωνο».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πριν λίγο καιρό αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, ύστερα από καβγά που είχε με τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη.

Αν και αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης υποστήριζε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι άρρωστη και θα επιστρέψει μόλις συνέλθει στη συνέχεια παραδέχθηκε εμμέσως την ένταση που υπήρξε ματαξύ τους και ακολούθως έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Οι φήμες, στη συνέχεια, ήθελαν την Μπάγια Αντωνοπούλου να παραμένει στον ΑΝΤ1 και να απορροφάται σε κάποια άλλη τηλεοπτική εκπομπή, πιθανότατα ψυχαγωγική. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και όπως φαίνεται η δημοσιογράφος βρέθηκε εκτός καναλιού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.