Υποψήφια στις ευρωεκλογές πρώην παίκτρια του Power Of Love!

Υποψήφια στις ευρωεκλογές πρώην παίκτρια του Power Of Love!

Στροφή στην πολιτική αποφάσισε να κάνει μια πρώην παίκτρια του ελληνικού Power of Love.

Ο λόγος για την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα η οποία πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες ευρωεκλογές με το κόμμα Εθνική Ελπίδα.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love μάλιστα εξήγησε και τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να μεταπηδήσει από τη showbiz και την αστρολογία, στη πολιτική.

«Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του κόμματος Γεώργιο Παπαδόπουλο να γίνω μέλος της Εθνικής Ελπίδας και να θέσω υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές. Δέχτηκα αμέσως με χαρά, γιατί η ιδεολογία του κόμματος και οι πεποιθήσεις του είναι ταυτόσημες με τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και οικογενειακά είμαστε αυτής της ιδεολογίας» είπε η πρώην παίκτρια του Power of Love, μιλώντας στην Espresso.

«Το αποφάσισα και γιατί μου αρέσει η πολιτική. Ανέκαθεν ήθελα να ασχοληθώ και πιστεύω ότι μου ταιριάζει και μπορώ να ανταπεξέλθω, καθώς είμαι πολύ καλή στον λόγο. Πέραν αυτού, έχω και πολλές γνωριμίες με βασιλικές οικογένειες και ανθρώπους που θα βοηθήσουν το κόμμα», ανέφερε η Γκαμπριέλα, η οποία είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει καριέρα πολιτικού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.