Ο μεσίτης που κλώτσησε τον Ζακ Κωστόπουλο: «Ήταν μια κακή στιγμή για όλους»

Ο μεσίτης που κλώτσησε τον Ζακ Κωστόπουλο: «Ήταν μια κακή στιγμή για όλους»

Τι είπε ο άνθρωπος που μαζί με τον κοσμηματοπώλη κλώσησαν τον Ζακ Κωστόπουλο, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Ο μεσίτης που μαζί με τον κοσμηματοπώλη της Ομόνοιας απεικονίζονται σε βίντεο να κλωτσούν τον Ζακ Κωστόπουλο αναφέρθηκε στο πόρισμα των ιατροδικαστών που άλλαξε τα δεδομένα της υπόθεσης.

«Όπως λένε δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών, άρα είχε επίγνωση της δράσης που έκανε», είπε ο μεσίτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και πρόσθεσε: «Εμείς καταλάβαμε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει μπει σε ένα κοσμηματοπωλείο για να ληστέψει και μόλις βρέθηκε παγιδευμένος μέσα τον έπιασε αμόκ και ήθελε πάση θυσία να βγει έξω. Στην προσπάθεια του αυτή διέλυσε το κοσμηματοπωλείο, πήρε ένα μαχαίρι και ξεκίνησε να βγει έξω. Επιμένω για το μαχαίρι γιατί εγώ τον αφόπλισα».

Ο θάνατος του Ζακ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, συνδέεται με τα τραύματα που δέχθηκε και το άλγος που υπέστη την ώρα της διαφυγής του.

«Με την ιατροδικαστική έκθεση αποδείχθηκε ότι τα έξι χτυπήματα –που περιγράφονται ως ανθρώπινα χτυπήματα αφορούν μόνο εκδορές», λέει ο συνήγορος του μεσίτη, Ορφέας Φίλος.

«Η συλλογιστική του τύπου ‘ράβδος εν γωνία άρα βρέχει’ καθιστούν το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έκθεσης επιστημονικά μη παραδεκτό», σημειώνει ο συνήγορος του κοσμηματοπώλη, Χάρης Αναγνωστόπουλος.

Από την πλευρά της η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου επιμένει ότι ο θάνατος προήλθε από τα χτυπήματα.

«Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, προς Θεού η ανθρώπινη ζωή το δέχομαι, το σέβομαι είναι η υπέρτατη αξία και δεν υπήρχε καμία πρόθεση από κανέναν για μια τέτοια κατάληξη. Ήταν μια κακή στιγμή για όλους», υπογραμμίζει ο μεσίτης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.