Στροφή στην καριέρα της! Παίκτρια του Power of Love ετοιμάζεται για… την Ευρωβουλή (ΦΩΤΟ)

Στροφή στην καριέρα της! Παίκτρια του Power of Love ετοιμάζεται για... την Ευρωβουλή (ΦΩΤΟ)

Πρώην παίκτρια του Power of Love μπαίνει στον πολιτικό στίβο θέτοντας υποψηφιότητα στις επικείμενες ευρωεκλογές με το κόμμα Εθνική Ελπίδα, σύμφωνα με την Espresso.

Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να μεταπηδήσει από τη showbiz και την αστρολογία, στη πολιτική.

“Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του κόμματος Γεώργιο Παπαδόπουλο να γίνω μέλος της Εθνικής Ελπίδας και να θέσω υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές. Δέχτηκα αμέσως με χαρά, γιατί η ιδεολογία του κόμματος και οι πεποιθήσεις του είναι ταυτόσημες με τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και οικογενειακά είμαστε αυτής της ιδεολογίας” είπε η πρώην παίκτρια του Power of Love, μιλώντας στην Espresso.

“Το αποφάσισα και γιατί μου αρέσει η πολιτική. Ανέκαθεν ήθελα να ασχοληθώ και πιστεύω ότι μου ταιριάζει και μπορώ να ανταπεξέλθω, καθώς είμαι πολύ καλή στον λόγο. Πέραν αυτού, έχω και πολλές γνωριμίες με βασιλικές οικογένειες και ανθρώπους που θα βοηθήσουν το κόμμα” ανέφερε η Γκαμπριέλα και πρόσθεσε:

“Εγώ από πλευράς μου αν εκλεγώ θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη. Βλέπουμε ξενόφερτες επιχειρήσεις να αναπτύσσονται στην Ελλάδα, ενώ οι ελληνικές παρακμάζουν. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν στήριξη. Ενώ στην επαρχία, που υπάρχει τοπικισμός και οι επιχειρήσεις στηρίζουν η μία την άλλη, υπάρχει ανάπτυξη. Δεν υπάρχουν ούτε φτωχοί, ούτε άνεργοι, ούτε επαίτες, ούτε άστεγοι”. Στροφή στην καριέρα της! Παίκτρια του Power of Love ετοιμάζεται για... την Ευρωβουλή (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.