Όλη η αλήθεια: θα μας εκπροσωπήσει και πάλι η Καλομοίρα στη Γιουροβίζιον;

Όλη η αλήθεια: θα μας εκπροσωπήσει και πάλι η Καλομοίρα στη Γιουροβίζιον;

Ο μάνατζερ της Καλομοίρας Σαράντη διέψευσε τα σενάρια περί συμμετοχής της γνωστής τραγουδίστριας, κατόπιν πρόταση της ΕΡΤ, στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα escxtra.com, που μεταδίδει τελευταίες ειδήσεις και συνεντεύξεις για τη Eurovision, η Καλομοίρα είχε δείξει ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό του 2018 καθώς συμπληρώνονταν δέκα χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή στο θεσμό με το τραγούδι «My Secret Combination», που της είχε χαρίσει την 3η θέση, αλλά τελικά δεν μπορούσε λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων.

Την ίδια στιγμή, κορυφαίο στέλεχος της Δημόσιας Τηλεόρασης μιλώντας στο Ethnos.gr τόνισε ότι ουδεμία συνάντηση και συζήτηση έγινε με τη γνωστή τραγουδίστρια. Όπως διευκρίνισε, η πρώτη ενημερωτική συζήτηση για την Eurovision του 2019 θα γίνει στην αυριανή συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ.

Όσο για τα διαδικαστικά σχετικά με την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό του Τελ Αβίβ, σύμφωνα με την ΕΡΤ υπάρχει χρόνος καθώς οι όποιες αποφάσεις πρέπει να παρθούν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται πως πριν δυο ημέρες, το OGAE Greece, επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες, είχε μεταδώσει πως η Καλομοίρα Σαράντη συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή.

Η επίσημη σελίδα των φανς της Eurovision είχε αναφέρει επίσης πως η Καλομοίρα επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αλλά το κλίμα ήταν εξαιρετικά θετικό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.