Ένα φρικιαστικό εύρημα στο μπλέντερ οδήγησε στην αποκάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος

Ένα φρικιαστικό εύρημα στο μπλέντερ οδήγησε στην αποκάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος

Για μία αποτρόπαιη δολοφονία κατηγορείται μία γυναίκα από το Μαρόκο.

Μόλις ο σύντροφός της της ανακοίνωσε ότι σκόπευε να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα, μετά από επτά χρόνια που ήταν μαζί, εκείνη κατηγορείται ότι τον έσφαξε, τον έλιωσε στο μπλέντερ και στη συνέχεια τον μαγείρεψε. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα μέσα σέρβιρε το «γεύμα» σε εργάτες που δούλευαν σε οικοδομή δίπλα στο σπίτι της.

Η δολοφονία, όπως αναφέρει η Daily Mail, έγινε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο αδελφός του θύματος δήλωσε την εξαφάνισή του.

Ο ίδιος προηγουμένως είχε πάει στο σπίτι του ζευγαριού για να δει το αδελφό του και εκείνη του είπε ότι τον έδιωξε από το σπίτι και ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται.

Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνές και το κουβάρι στης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν εντόπισαν ένα ανθρώπινο δόντι στο μπλέντερ της γυναίκας. Το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι το δόντι ανήκει στο θύμα και έτσι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή της.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τον σύντροφό της σε μια στιγμή «παράνοιας». Ακόμα υποστήριξε ότι βγήκε εκτός εαυτού καθώς τον συντηρούσε οικονομικά τόσα χρόνια και εκείνος στο τέλος αποφάσισε να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα.

Τέλος λέγεται ότι μετά τη δολοφονία ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου για να εξαφανίσουν το πτώμα κάτι το οποίο δεν παραδέχθηκε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.