
Η γυναίκα κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό.
Στη σύλληψη 60χρονης η οποία διατηρούσε κατάστημα στην Καλλιθέα και εμπλέκεται στην αποστολή τρομοδέματος στην Άνγκελα Μέρκελ το 2010, προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Η γυναίκα κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό.
To ένταλμα εκδόθηκε σε βάρος της καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο των γερμανικών αρχών, βρέθηκε αποτύπωμά της στο βιβλίο που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος είχε σταλεί στην καγκελάριο της Γερμανίας.
Η 60χρονη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima που αποκάλυψε τη σύλληψή της, δήλωσε άγνοια για το πώς βρέθηκε το αποτύπωμά της στο βιβλίο που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό. Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ανέφερε ότι έκανε δανεισμούς βιβλίων ή αγορές από παλαιοπωλεία και μικρά βιβλιοπωλεία.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Τελευταία ευκαιρία: Ο ΣΥΡΙΖΑ τα παίζει όλα για όλα για να μη… βουλιάξει!
- Αυτή ναι, θα είναι μεταγραφή αεροδρομίου: Ανησυχία στο ΠΑΣΟΚ για την πράσινη βόμβα Τσίπρα
- Για το απόλυτο μπαμ με τον Λάκη Λαζόπουλο…