Το μεγαλύτερο μουστάκι στον κόσμο: Φτάνει τα 6,5 μέτρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγαλύτερο μουστάκι στον κόσμο: Φτάνει τα 6,5 μέτρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 58χρονος Girdhar Vyas από τη Ρατζαστάν της Ινδίας είναι σήμερα πεπεισμένος πως οι πλεξούδες που βγαίνουν από το άνω χείλος του είναι οι μεγαλύτερες του κόσμου.

«Έχω κάνει πολλά για το μουστάκι μου ώστε να μεγαλώσει και να δυναμώσει και ξέρω στα σίγουρα πως έχω το μακρύτερο μουστάκι στον κόσμο», λέει με αυτοπεποίθηση.

Και μάλλον έχει δίκιο, καθώς τα Ρεκόρ Γκίνες δίνουν κάτοχο του ρεκόρ τον Ram Singh με το «μόλις» 5,5 μέτρων μουστάκι του.

Για τον Vyas η καθημερινότητα μετατρέπεται όμως σε μικρό άθλο για να διατηρήσει όπως πρέπει το πελώριο μουστάκι: «χρειάζεται 2-3 ώρες περιποίηση τη μέρα», λέει χαρακτηριστικά, αραδιάζοντας το μουστάκι στο κρεβάτι με το που ανοίγει τα μάτια και περνώντας τις επόμενες ώρες τρίβοντάς το με λάδι.

Το ίδιο κάνει και το βράδυ, μόνο που τώρα αντί για λάδι βάζει λεμόνι και μαύρο πιπέρι, για να παραμένει όπως λέει μαλακό.

«Δεν μπορώ να φάω ό,τι θέλω, πρέπει να είμαι επιλεκτικός στις τροφές», ομολογεί, «δεν μπορώ να έχω ένα παγωτό ή να φάω κάτι χωρίς κουτάλι. Δεν μπορώ να φάω μια πληθώρα φαγητών»…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.