
Ένας 25χρονος κρατούμενος σε φυλακές της Πάτρας κατάπιε 45 συσκευασίες κάνναβης για να τις μεταφέρει σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα!
Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας, σε συνεργασία με σωφρονιστικούς υπάλληλους των φυλακών του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τον 25χρονο, κατά τη μεταγωγή του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, τον μετέφεραν σε νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο και νοσηλεία.
Έπειτα από τον ιατρικό έλεγχο διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι ο 25χρονος μετέφερε 45 συσκευασίες που περιείχαν 104,4 γραμμάρια κάνναβης, τις οποίες είχε καταπιεί κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 25χρονου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το φιάσκο με τις κάμερες στα φανάρια: Ούτε έχουν τοποθετηθεί, ούτε στέλνουν κλήσεις! Τι ισχύει
- Άγνωστος Στρατιώτης: Το «μπαλάκι» πέφτει στον Δένδια – Θα συγκρουστεί με την κυβέρνηση ή με την αντιπολίτευση;
- Τάσος Ποτσέπης: Ο «αγάπη μόνο» οδηγείται εκτός ΕΛ.ΑΣ.! Γιατί είναι έξαλλος ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος κι απειλεί θεούς και δαίμονες