Μικρός φίλος της Ρίβερ πουλά τα παιχνίδια του για να δει την αγαπημένη του ομάδα!

Μικρός φίλος της Ρίβερ πουλά τα παιχνίδια του για να δει την αγαπημένη του ομάδα!

Η ρεβάνς του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς συγκεντρώνει απίστευτο ενδιαφέρον.

Το όνομά του είναι Ρέντσο, είναι έξι ετών, ζει στην πόλη Παρανά μακριά από το Μπουένος Αϊρες και η οικογένειά του δεν έχει χρήματα για να του ικανοποιήσει την επιθυμία να βρεθεί στις εξέδρες του Μονουμεντάλ και να δει από κοντά το δεύτερο ματς του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο μικρός οπαδός της Ρίβερ, λοιπόν, αποφάσισε να προσπαθήσει να πουλήσει τα παιχνίδια του για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα που θα του επέτρεπαν να βρεθεί στο Μπουένος Αϊρες και να απολαύσει από κοντά τον τελικό!

Έτσι μπροστά από το σπίτι του έστησε ένα τραπέζι, άπλωσε τα παιχνίδια του και έγραψε σε ένα χαρτί με μεγάλα γράμματα: «Πουλάω παιχνίδια για να μπορέσω να πάω στο Μονουμεντάλ».

 

chico2

Η ιστορία του έγινε γνωστή μέσω των social media και αμέσως ένας σύνδεσμος της Ρίβερ κινητοποιήθηκε προκειμένου να καλύψει τα έξοδα και ο μικρός να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά.

Ωστόσο, η ρεβάνς του τελικού στο Μονουμεντάλ είναι ήδη sold out. Έτσι, ο σύνδεσμος οπαδών της Ρίβερ του έκανε ένα άλλο δώρο. Αγόρασε δύο εισιτήρια για το παιδάκι και τη μαμά του και καλύπτει τα έξοδα για να πάνε στο Μονουμεντάλ στο ματς πρωταθλήματος με τη Χιμνάσια στις 2 Δεκέμβρη. Από τις όμορφες ιστορίες που το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.