Η τηλεοπτική βόμβα της χρονιάς: Σε αυτό το κανάλι πηγαίνει ο Μένιος Φουρθιώτης!

Η τηλεοπτική βόμβα της χρονιάς: Σε αυτό το κανάλι πηγαίνει ο Μένιος Φουρθιώτης!

Ο γνωστός παρουσιαστής επιστρέφει στους δέκτες μας και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με γνωστό κανάλι.

Και το όνομα αυτού Mακεδονία TV!

Ο Μένιος Φουρθιώτης επισκεύθηκε στελέχη του ΑΝΤ1 και έκαναν ραντεβού (μέσω νομικού εκπροσώπου του), στο οποίο όλοι τους έδωσαν λόγο ότι θα μείνει κρυφό μέχρι νεωτέρας. Και δεν αναφέρομαι στο ραντεβου που είχε κάνει πριν λίγο καιρό με τον ΑΝΤ1 Group για να πουλήσει τη συχνότητα του party fm, η οποία του ανήκει. Στο ραντεβού τότε, ο μεν ΑΝΤ1 ήθελε να κάνει τρεις τις συχνότητες του για να έχει και πιο μεγάλο μερίδιο στη διαφημιστική αγορά, ο δε Φουρθιώτης ήθελε να κερδίσει “εύκολα” χρήματα. Συμφωνία όμως δεν ήρθε γιατί ο Μένιος αξίωνε περισσότερα χρήματα για τη συχνότητα. Στην πορεία ανέλαβε να ξαναστήσει τον party fm και εδώ και μια εβδομάδα περηφανεύεται και δικαίως, για τα δυνατά ονόματα που έχει στο ρόστερ του.

Η επαφή λοιπόν υπήρχε, ο Μένιος φέρει μαζί του και χορηγούς που δε λειτουργούν με media shops, “νέο αίμα” δηλαδή στη διαφημιστική αγορά και δε δίστασε να προτείνει στα στελέχη του ΑΝΤ1 Group να φέρει τα “Αποκαλυπτικά” του στον ΑΝΤ1. Οι εκπρόσωποι του ομίλου έκριναν ως ορθή απόφαση να του δώσουν τηλεοπτικό χρόνο στο TV Macedonia, το οποίο ανήκει στον όμιλο, εκπέμπει πανελλαδικώς και τα τελευταία χρόνια όλο και γίνεται προσπάθεια να γίνει “ANT1 δύο” και όλο αναβάλλεται το project, κυρίως γιατί δεν έχει ρολάρει ακόμα ο ίδιος ο ΑΝΤ1.

Ο Φουρθιώτης δηλαδή έχει πάρει αρχικά το “πράσινο φως” για το TV Macedonia. Μένουν λεπτομέρειες στη συνεργασία. Βέβαια δε σημαίνει ότι κάπου εκεί στο τέλος δεν μπορεί να χαλάσει η συμφωνία. Όμως ο ίδιος δεν έχει ακόμα εγκαταλείψει τον αρχικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από τον ΑΝΤ1 και όχι το “αδερφάκι” του. Οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών έχουν νέο ραντεβού μάλιστα για να ξαναδούν το θέμα. Τώρα ειδικά που από Δεκέμβριο στήνεται η ζώνη του Σαββατοκύριακου με δύο ζωντανές εκπομπές, είναι η ιδανικότερη στιγμή να ακολουθήσει η εκπομπή του μετά από αυτή της Ντορέτας Παπαδημητρίου. Ξαναλέω ότι ο Μένιος φέρνει μαζί του χορηγούς που δεν έχουν ξαναπεράσει το κατώφλι του ομίλου και εγγυάται για τα χρήματα αυτά. Οψόμεθα.

* Παράλληλα εκπρόσωποι του Μένιου συζητούν και με έτερο κανάλι πανελλάδικής εμβέλειας το οποίο ρώτησε τον Φουρθιώτη αν μπορεί να ξανακάνει τα πιο “σκληροπυρηνικά” “Αποκαλυπτικά” του 2016. Ναι, οι δύο πλεύρές θα ξαναμιλήσουν σύντομα. Με θέα τη …θάλασσα, όπως μαθαίνω. Χριστούγεννα τον βλέπω να σκάει στους δέκτες μας ντυμένος ως Άη Βασίλης ο “αθάνατος¨Μένανδρος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.