Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Μάρκου Σεφερλή

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Μάρκου Σεφερλή

Τρία ονόματα-φωτιά είναι στην λίστα.

Ο Μάρκος Σεφερλής και οι Θεατρικές Σκηνές απαντούν ο ένας στον άλλον με ανακοινώσεις, για την ακύρωση του Ζειτείται Ψεύτης στο Θέατρο Παλλάς και την ίδια στιγμή τα σενάρια για την επόμενη μέρα δίνουν και παίρνουν. Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο Παύλος Σταματόπουλος παρουσίασε 3 σχετικά σενάρια, τα οποία περιλαμβάνουν ονόματα – έκπληξη.

«Υπάρχουν 3 σενάρια. Το ένα σενάριο αφορά σε ένα πρόσωπο το οποίο έπεσε χθες το βράδυ ως ιδέα για αντικατάσταση του Μάρκου Σεφερλή. Ήταν πρόταση ενός ανθρώπους εκτός Θεατρικών Σκηνών. Στάλθηκε ένα μήνυμα το οποίο έγραφε: Λάκης Λαζόπουλος. Οι Θεατρικές Σκηνές δεν απάντησαν ούτε θετικά ούτε αρνητικά σε αυτό το μήνυμα. Είναι ένα πρόσωπο που αν και ο ίδιος ήθελε θα μπορούσε να πάρει το βάρος αυτής της παράστασης. Θεωρώ πολύ δύσκολο να πει «ναι» ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις με την επιχείρηση. Αφορά στο όνομα του Τάκη Ζαχαράτου. Θα ακυρωθεί η συγκεκριμένη παράσταση και θα δημιουργηθεί μια νέα παράσταση, μουσικοχορευτική. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, γιατί οι παραστάσεις του είναι δύσκολες, με πολλά σκηνικά, πολλά κοστούμια, πολλές πρόβες, τραγούδια. Αν γίνει αυτό το σενάριο, θα είναι ένας αγώνας δρόμου για όλους.

Το τρίτο σενάριο είναι συνδυασμός τους να πάνε Οι Μάγισσες της Σμύρνης μέχρι Φεβρουάριο και να δώσουν λίγο χρόνο παραπάνω στον Τάκη Ζαχαράτο να ετοιμάσει την παράστασή του», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.