GNTM: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγος της Ζενεβιέβ Μαζαρί (ΦΩΤΟ)

GNTM: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγος της Ζενεβιέβ Μαζαρί (ΦΩΤΟ)

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά

Την γνωρίσαμε ως αυστηρή art director στο Next Top Model που προβάλλεται στο Star. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τις… φαρμακερές ατάκες της έχει καταφέρει να γίνει viral στα social media και όχι μόνο.

Οι συχνές παρατηρήσεις που κάνει στις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μοντέλων και η σκληρότητα με την οποία τις αντιμετωπίζει την έχουν κάνει φόβο και τρόμο. Τόσο πολύ που στο τελευταίο επεισόδιο, η συνήθως ήρεμη Έλενα Χριστοπούλου ομολόγησε ότι κάποιες φορές θέλει να τη χτυπήσει.

Η Ζενεβιέβ εργάζεται εδώ και πολλα χρόνια στο χώρο της μόδας. Είναι στενή συνεργάτιδα της Βίκυς Καγιά στη σχολή που διατηρεί το πρώην μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι παντρεμένη με τον  φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και μάλιστα όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα είναι ακόμη πολύ ερωτευμένοι οι δυο τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι. Ο λογαριασμός της Ζενεβιέβ στο Instagram περιέχει αρκετές φωτογραφίες του εντυπωσιακού συζύγου της με τα παιδιά τους σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.