Ανατροπή στη δολοφονία του μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη: γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο γιος της εύπορης οικογένειας

Ανατροπή στη δολοφονία του μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη: γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο γιος της εύπορης οικογένειας

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 33χρονος γιος επιχειρηματία, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία 25χρονου μπάτλερ μέσα στην πολυτελή έπαυλη της οικογένειας.

Ο 25χρονος μπάτλερ με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα, εργαζόταν στο σπίτι της οικογένειας περίπου 55 ημέρες πριν βρεθεί νεκρός στην πισίνα της έπαυλης, τον Φεβρουάριο του 2013.

Για την υπόθεση, ήταν μέχρι χθες κατηγορούμενος ο 33χρονος γιος του επιχειρηματία.

Το Μεικτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, αποφάσισε ότι δεν έχει τη δικαιοδοσία να δικάσει τη συγκεκριμένη υπόθεση γιατί όταν τελέστηκε η δολοφονία τον Φεβρουάριο του 2013, ο 33χρονος σήμερα γιος του επιχειρηματία, ήταν στρατιωτικός, είχε δηλαδή την ιδιότητα του στρατιωτικού οπλίτη, επομένως αρμόδια δεν είναι τα πολιτικά αλλά τα στρατιωτικά δικαστήρια.

Κρίθηκε επομένως, ότι αρμόδιος πλέον για την υπόθεση είναι ο στρατιωτικός εισαγγελέας.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο, Γιώτα Κηπουρού, η μητέρα του πρώην κατηγορούμενου, δήλωσε «ανακουφισμένη. Δέχτηκα να μιλήσω γιατί θέλω να πω στον κόσμο να προσέχει πάρα πολύ τι ανθρώπους βάζει στο σπίτι του».

Όπως είπε, ο γιος της ο οποίος σήμερα είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, «νιώθει τόσο αδικημένος που δεν εκφράζεται. Έχει παντρευτεί, έχει παιδί και νιώθει μεγάλη πικρία και αδικία».

Τέλος, δεν έκρυψε πως το να βλέπει τον γιο της στο εδώλιο του κατηγορουμένου, «ήταν η χειρότερη στιγμή. Να βλέπεις αυτό το παλικάρι που δεν μας έχει δώσει καμία πίκρα να οδηγείται εκεί. Ήταν οδυνηρό για όλη μας την οικογένεια».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.