Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Λαγούδη

Συγκλονιστική κατάθεση από μάρτυρα για την υπόθεση Λαγούδη: «Την άρπαξαν δύο άνδρες, είχαν κρυφτεί σε εγκαταλελειμμένο σπίτι»

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σχετικά αισιόδοξος εμφανίζεται ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, ότι θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο γύρω από την υπόθεση.

Μέσα στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου οι δικηγόροι των συγγενών της 44χρονης έχουν κληθεί για δεύτερη φορά να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της ανακρίτριας. Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, πρόκειται για τυπική διαδικασία, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους αντίγραφο της δικογραφίας.

Επίσης, στην ανακρίτρια θα μεταβούν και οι στενοί συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη, δηλαδή ο αδελφός της Γιώργος και τα τρία παιδιά της, για να δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις.

Σημειώνεται πάντως ότι ακόμα δεν έχει κληθεί ο γιατρός σε βάρος του οποίου ο εισαγγελέας Αγρινίου έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.

ΠΗΓΗ: Espresso

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.