H Zωή Κωνσταντοπούλου «ξαναχτυπά»: «Ο Τσίπρας έχει γίνει το κανίς του Τραμπ»

H Zωή Κωνσταντοπούλου «ξαναχτυπά»: «Ο Τσίπρας έχει γίνει το κανίς του Τραμπ»

Μπαράζ λεκτικών επιθέσεων κατά του Πρωθυπουργού και των υπουργών του από την πρώην Πρόεδρο της Βουλής.

Ποιος άκουσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν τη φοβήθηκε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ, όπου η πρώην Πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε ένα απίστευτο μπαράζ λεκτικών επιθέσεων κατά των μέχρι και πριν τρία χρόνια κομματικών συντρόφων της.

Για την πρώην Πρόεδρο της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας:

– Ο κ. Τσίπρας είναι αδίστακτος και προδότης. «Είναι ο άνθρωπος που πήρε το “όχι” και το έκανε “ναι”. Προχθές πήγε στο ΠΑΣΟΚ της Γερμανίας και είπε και “δεν μετανιώνω” και “θα ήταν καταστροφή” αλλά και δεν λέει τι πραγματικά εξυπηρετεί, τι πραγματικά εφαρμόζει και τι αντιπροσωπεύει. Αντιπροσωπεύει το πιο σκληρό ναι. Ακόμα και αυτοί που ψήφισαν “ναι” δεν συμφωνούν από αυτά που έγιναν μετά. Είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός που έχει περάσει μεταπολιτευτικά. Είναι ο πιο αδίστακτος και ο πιο ασυγχώρητος».

– Ο Παύλος Πολάκης είναι «ένα αγράμματο υποκείμενο» και «προσβολή για όλους μας να είναι υπουργός Υγείας». Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι ο αν. υπουργός Υγείας «κάνει πλάκα με τους νεκρούς στην Καλιφόρνια και με τους νεκρούς στο Μάτι»… «Οταν αυτό το υποκείμενο εξακολουθεί να είναι υπουργός και να δηλώνει δημόσια ότι η κυβέρνηση κάνει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ότι σπρώχνει τη Δικαιοσύνη και ότι πρέπει να σπρώξουμε κι άλλο και να σταματήσουμε την ψιλή κουλτούρα… Ο κ. Πολάκης έγινε υπουργός γιατί βγήκε να υπερασπιστεί τον Τσίπρα στην ΚΟ το 2015. Διεκδίκησε να μιλήσει εκτός σειράς και να υπερασπιστεί τον Τσίπρα και σε αντάλλαγμα έγινε αν. υπουργός». Πηγή: Protagon.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.