Επική ατάκα του Αλέξη Τσίπρα: «Μόνο να μην βγει Ολυμπιακός ο γιός μου, αυτό με ενδιέφερε»

Bαρύ πένθος για τον Αλέξη Τσίπρα

Σε μεγάλα κέφια ο πρωθυπουργός...

Πριν από λίγες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, όπου μίλησε για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη που έκανε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον και απ’ την ίδια  τη συνέντευξη βέβαια είχε το παρασκήνιο της. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης του Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία του σταθμού, ο πρωθυπουργός είπε διάφορες…πιπεράτες ατάκες που συζητήθηκαν εντόνως.

Η κορυφαία είχε να κάνει με την ομάδα που θα υποστηρίζει ο γιος του και την αποκάλυψε ο «Βηματοδότης». Όλα ξεκίνησαν από μια ερώτηση που έγινε στον πρωθυπουργό για τις σχέσεις του με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τη δημοσιογράφο του σταθμού Ράνια Τζίμα, στην οποία ευχήθηκε «χρόνια πολλά» για τον σύζυγό της (και κυβερνητικό εκπρόσωπο τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Κάποιος απ’ όσους βρίσκονταν μπροστά ρώτησε τον πρωθυπουργό αν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης παραμένει «δικός του». Ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς να το πολυσκεφτεί απάντησε ότι ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει δικός του, με τη Ράνια Τζίμα να γελάει και να λέει: «Φοβάμαι ότι το παιδί μου θα γίνει ΣΥΡΙΖΑ».

Η ατάκα της γνωστής δημοσιογράφου έκανε τους πάντες να γελάσουν και έδωσε αφορμή στον Αλέξη Τσίπρα να κάνει άλλη μια… αποκάλυψη. Περιέγραψε πως όταν γεννήθηκε ο πρώτος του γιος συζητούσε με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα τι όνομα θα του δώσουν.

Όπως είπε, δεν τον ενδιέφερε το όνομα, φτάνει το παιδί να υποστηρίζει την ίδια ομάδα με εκείνον (σ.σ. ο πρωθυπουργός είναι Παναθηναϊκός) και όχι εκείνη της μητέρας του, αφού η κ. Μπαζιάνα είναι Ολυμπιακός. Τελικά, ο πρωθυπουργός τα… κατάφερε και οι δυο γιοί του είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και παίζουν μπάσκετ στην ομάδα των «πρασίνων».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.