Ο δήμαρχος που δεν περίμενε κανείς: Πρόσωπο-έκπληξη κατεβάζει στον Δήμο Αθηνών ο Τσίπρας

Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα με πολλούς αποδέκτες: «Δεν θα ανεχτώ καμία διγλωσσία»

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει τη μεγάλη έκπληξη...

Μέσα στον Νοέμβριο θα ανακοινωθεί το πρόσωπο που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ για να κατεβάσει για δήμαρχο στην Αθήνα, κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη. Ένα πρόσωπο που όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας, έχει ήδη βρεθεί και αποτελεί έκπληξη που ουδείς περίμενε.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στα στούντιο του Alpha για τη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, περιηγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε μετά το τέλος της συνέντευξης με ιθύνοντες του καναλιού.

Το παρασκήνιο της συνομιλίας αποκαλύπτει σήμερα ο «Βηματοδότης». Τα όσα φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός σχετικά με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας που σίγουρα θα συζητηθούν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε ότι κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει πρόσωπο – έκπληξη «που δεν ξέρει να χάνει».

Το όνομα του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων θα ανακοινωθεί μέσα στον Νοέμβριο. Ο πρωθυπουργός δεν μπήκε σε άλλες λεπτομέρειες, αλλά φάνηκε σίγουρος ότι το πρόσωπο που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες θα προκαλέσει πάταγο και θα είναι ένας αντίπαλος τόσο δυνατός που θα κοντράρει στα ίσα τον κ. Μπακογιάννη.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.