Aκτιβίστριες εναντίον Τραμπ! «Εισβολή» Femen στο Παρίσι (BINTEO)

Aκτιβίστριες εναντίον Τραμπ! «Εισβολή» Femen στο Παρίσι (BINTEO)

Δύο γυμνόστηθες διαδηλώτριες της οργάνωσης Femen παραβίασαν τα μέτρα ασφαλείας και έτρεξαν προς την αυτοκινητοπομπή του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Παρίσι.

Οι γυναίκες συνελήφθησαν από την αστυνομία. Όλα συνέβησαν στο Παρίσι στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Εκεί όπου συμμετέχει και ο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από την σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Στις εκδηλώσεις εορτασμού βρίσκονται περισσότεροι από 80 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και διεθνών οργανισμών από όλον τον κόσμο.

Μεταξύ αυτών, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, η Γερμανίδα Καγκελάριος, ‘Ανγκελα Μέρκελ, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Φυσικά το παρών δίνει και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για τον οποίο έγινε και όλος ο… γυμνόστηθος ντόρος από τις ακτιβίστριες της ομάδας Femen.

Οι γυναίκες είχαν γραμμένα συνθήματα στο σώμα τους, τα οποία ανέφεραν: «Η παρέλαση της υποκρισίας. Η ψεύτικη ειρήνη δημιουργεί αληθινή απειλή».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.