Βόρεια Καρολίνα: Οι «πυροβολισμοί» ήταν… χαλασμένος θερμοσίφωνας

Βόρεια Καρολίνα: Οι «πυροβολισμοί» ήταν... χαλασμένος θερμοσίφωνας

Άκυρος τελικά ο συναγερμός σε λύκειο της Βόρειας Καρολίνας, καθώς όλα δείχνουν ότι ο θόρυβος που ακούστηκε δεν ήταν πυρά όπλου, αλλά ο ήχος χαλασμένου θερμοσίφωνα!

Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Πέντερ, καθώς οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο λύκειο Topsail της πόλης Χάμπστεντ νωρίς το πρωί δεν βρήκαν ούτε τραυματίες, πόσω μάλλον κάποιον ένοπλο.

Όπως είπε ο πρόεδρος της επιτροπής επιτρόπων της κομητείας, Τζορτζ Μπράουν «υπάρχει ένας θερμοσίφωνας στο σχολείο που έχει παρουσιάσει βλάβη τις τελευταίες μέρες και κάνει έναν θόρυβο που ακούγεται σαν πυρά από όπλο. Αυτό συμβαίνει αρκετές μέρες τώρα κι ίσως αυτό να είναι η πηγή που προκάλεσε την ανησυχία».

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε γύρω στις 06:30 το πρωί τοπική ώρα, όταν δεν είχαν αρχίσει ακόμη τα μαθήματα.

Τοπικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες με περιπολικά να κλείνουν το δρόμο προς το λύκειο, ένα ελικόπτερο της αστυνομίας να υπερίπταται και τουλάχιστον εννέα αστυνομικούς στη στέγη του κτιρίου.

Μετά το συναγερμό που σήμαναν οι Αρχές έκλεισαν όλα τα σχολεία στο ανατολικό τμήμα της κομητείας, ενώ τα σχολικά που μετέφεραν μαθητές οδηγήθηκαν σε ασφαλές σημείο.

Ο λάθος, όπως αποδείχθηκε συναγερμός, σήμανε δύο μέρες μετά τον φόνο 12 ανθρώπων σε μπαρ στην Καλιφόρνια και εννιά μήνες μετά την εκτέλεση 17 ατόμων στη Φλόριντα σ’ ένα από τα χειρότερα μακελειά σε σχολείο στην ιστορία των ΗΠΑ.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.