Τραγική ειρωνεία: Έλληνας ομογενής, που γλίτωσε από την «σφαγή» στο Λας Βέγκας ανάμεσα στα θύματα του μακελειού στην Καλιφόρνια – ΦΩΤΟ

Τραγική ειρωνεία: Έλληνας ομογενής, που γλίτωσε από την «σφαγή» στο Λας Βέγκας ανάμεσα στα θύματα του μακελειού στην Καλιφόρνια - ΦΩΤΟ

Ο Τηλέμαχος Ορφανός, Ελληνας τρίτης γενιάς, είναι ένα από τα θύματα του μακελειού στην Καλιφόρνια, όταν ένοπλος εισέβαλε στο κατάμεστο μπαρ-ρεστοράν στο Thousand Oaks.

Ο 27χρονος μαζί με τους φίλους του απολάμβανε το ποτό του, όταν ο πρώην πεζοναύτης με πιθανά ψυχολογικά προβλήματα, άνοιξε πυρ και σκόρπισε τον θάνατο.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο 27χρονος ομογενής είχε καταφέρει να επιζήσει από την πολύνεκρη επίθεση στο Λας Βέγκας πριν από έναν χρόνο, όταν ο Στέφεν Πάντοκ άνοιξε πυρ σε κόσμο που συμμετείχε σε μουσικό φεστιβάλ, σκοτώνοντας 58 αθώους.

Η μητέρα του σε μια σπαρακτική συνέντευξη στο ABC δήλωσε: «Ο γιος μου ήταν και στην επίθεση στο Λας Βέγκας. Όμως γύρισε στο σπίτι του. Εχθές δεν γύρισε. Δεν θέλω ούτε προσευχές, ούτε τίποτε άλλο. Θέλω επιτέλους να μπουν περιορισμοί στην οπλοκατοχή. Οχι άλλα όπλα».

Τραγική ειρωνεία: Έλληνας ομογενής, που γλίτωσε από την «σφαγή» στο Λας Βέγκας ανάμεσα στα θύματα του μακελειού στην Καλιφόρνια - ΦΩΤΟ Τραγική ειρωνεία: Έλληνας ομογενής, που γλίτωσε από την «σφαγή» στο Λας Βέγκας ανάμεσα στα θύματα του μακελειού στην Καλιφόρνια - ΦΩΤΟ

Η μητέρα του έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη το απόγευμα της Πέμπτης ξεκινώντας με τη φράση «ο γιος μου ήταν στο Λας Βέγκας και γύρισε σπίτι. Χθες δεν γύρισε. Δεν θέλω προσευχές, δεν θέλω καλές σκέψεις. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Και ελπίζω κανείς να μην μου στείλει άλλες προσευχές. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Όχι άλλα όπλα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.