Ηττήθηκε από τη Βίντι ο ΠΑΟΚ – Ζορίζει η πρόκριση

Ηττήθηκε από τη Βίντι ο ΠΑΟΚ - Ζορίζει η πρόκριση

Κακή εμφάνιση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Άοσμος, άγευστος και με μηδενική δημιουργία ο ΠΑΟΚ έχασε ξανά από τη μετριότατη ποιοτικά Βίντι (1-0) και αν δεν πάρει αποτέλεσμα στο Λονδίνο αποκλείεται από έναν όμιλο στα μέτρα του!

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… Στο γήπεδο της Τούμπας, η Βίντι έστειλε το πρώτο μήνυμα, το οποίο δεν έγινε… κατανοητό από τον χωρίς φαντασία ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 1-0 και στην Groupama Arena στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Όπως ακριβώς αναμενόταν, ένα παιχνίδι τακτικής και… υπομονής. Το νέκταρ της νίκης θα γευόταν η ομάδα που θα οπλιζόταν με την μεγαλύτερη δυνατή υπομονή, ψάχνοντας την κίνηση – ματ ή έστω το παραμικρό λάθος για να «εκτελέσει» τον αντίπαλο της.

Υποψιασμένοι μετά το «διπλό» της Τούμπας, οι Ούγγροι περίμεναν έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ στην Groupama Arena, έναν ΠΑΟΚ που… καιγόταν για βαθμούς, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο προπονητής της, Μάρκο Νίκολιτς, δίνοντας χώρο και μέτρα στους γηπεδούχους.

Και στο α΄ημίχρονο, η ποδοσφαιρική θεωρία έγινε πράξη.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά αδυνατούσε να απειλήσει την Βίντι, η οποία έμοιαζε απόλυτα «διαβασμένη» και άψογα στημένη αμυντικά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έδειξε τις απειλητικές του διαθέσεις σε μία μόλις φάση, με την κεφαλιά του Κρέσπο από το κόρνερ του Ελ Καντουρί.

Στο β΄ημίχρονο, η Βίντι βρήκε την… αφορμή που έψαχνε και εκμεταλλευόμενη ένα διπλό λάθος του Βέρνμπλουμ, πήρε το προβάδισμα στο σκορ χάρη στον Μιλάνοφ, «σκοτώνοντας» τον ΠΑΟΚ!

Το παιχνίδι μεταφέρθηκε στην σκακιέρα του Λουτσέσκου, ο οποίος μέχρι το 70ο λεπτό της αναμέτρησης ανακάτεψε την τράπουλα, θέλοντας να τα παίξει όλα γι΄όλα στην επίθεση αλλά και πάλι ο Νίκολιτς είχε απαντήσεις, πραγματοποιώντας σχεδόν τις ίδιες αλλαγές με το ματς της Τούμπας.

Στα τελευταία λεπτά, ο ΠΑΟΚ έκλεισε την Βίντι στο μισό γήπεδο, έμοιαζε να συνέρχεται αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ και πλέον, μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής, βγαίνουν κομπιουτεράκια στις τάξεις του Δικεφάλου με φόντο το Λονδίνο και κατόπιν το εντός έδρας παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.