Συγκλονίζει ο Μάικλ Φελπς: «Δεν ήθελα να είμαι ζωντανός»

Συγκλονίζει ο Μάικλ Φελπς: «Δεν ήθελα να είμαι ζωντανός»

Ο Μάικλ Φελπς μίλησε στον Κέβιν Λοβ για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

O κορυφαίος Ολυμπιονίκης όλων των εποχών μίλησε με τον σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς και αποκάλυψε για μια ακόμη φορά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη. Ομολόγησε μάλιστα ότι το κράτησε κρυφό αρκετά χρόνια γιατί φοβόταν.

«Βασικά ήμουν έτοιμος να είμαι ένας αθλητής, αυτό το είδος του ατόμου, και μετά από όλα έφτασα ένα σημείο που δεν μου άρεσε να είμαι» τόνισε ο Μάικλ Φελπς. «Πολλές φορές σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να είμαι ζωντανός».

Ο κάτοχος 23 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων αναγνωρίζει ότι το να είσαι τοπ αθλητής δε σε σώζει από τέτοιες καταστάσεις. «Μπορείς να είσαι ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο και να συνεχίσεις να έχεις αυτού του είδους τα προβλήματα που συνέβησαν και σε μένα. Δε θέλω να με καθορίσουν τα μετάλλια που είχα κατακτήσει. Το να έχεις την ευκαιρία να σώσεις μια ζωή είναι πιο σημαντικό από ένα χρυσό μετάλλιο».

Σημειώνεται ότι ο Φελπς συνεργάζεται με το Talkspace, μια Online θεραπεία για την κατάθλιψη που ενθαρρύνει ανθρώπους που υποφέρουν από παρόμοια επεισόδια να ακολουθήσουν θεραπεία για να βρουν μια λύση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.