
Αδικημένη νιώθει η Έλενα Καλλιοντζή που αποχώρησε από το Greece's Next Top Model.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της με την απόφαση των κριτών να τη διώξουν από το παιχνίδι.
Η όμορφη κοπέλα, φανερά εκνευρισμένη και ενοχλημένη, αναφέρθηκε στην αποχώρησή της μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στα social media.
«Θεωρώ ότι ήταν μεγάλη αδικία, δεν το περίμενα. Αν και από αυτά που είχα ακούσει από την ώρα που κρινόμουν, το είχα στο μυαλό μου. Δεν εκτιμήθηκε τίποτα απ’ όσα έκανα τόσο καιρό. Κρίμα. Δεν πειράζει. Θα προσπαθήσω έξω» είπε η Έλενα η οποία στην τελευταία δοκιμασία όπου έπρεπε οι κοπέλες να είναι πρωταγωνίστριες μιας καμπάνιας για ένα κραγιόν και έπρεπε να φωτογραφηθούν φιλώντας έναν άντρα-μοντέλο, έδειξε να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Τρομακτική εκτόξευση: Η σχολή που ανέβηκε 7.570 μόρια στις Πανελλήνιες του 2026
- Μεταγραφή – απάντηση στον Σαμαρά: Το πολύ δυνατό όνομα που θέλει ο Μητσοτάκης στη ΝΔ
- Ανατροπή με ξεκάθαρο προβάδισμα: Πολύ μεγάλη έκπληξη σε νέα δημοσκόπηση
- #GNTM