Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Πέμπτη 8 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Πέμπτη 8 Νοεμβρίου

Τι επιφυλάσσει η μέρα για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Καλή η στήριξη των δικών σου, αλλά δύσκολο να σου προσφέρει την ασφάλεια που θέλεις και να μην πάει χέρι-χέρι με στενότερες σχέσεις από ότι σε βολεύει.

Ταύρος
Βγάλε βόλτα τον εαυτό σου και κάνε κάτι που δεν έχεις ξανακάνει, η γοητεία σου είναι στα πάνω της κι επιβάλλεται να μην ακούσεις την κούραση σου.

Δίδυμοι
Καλλιτέχνησε για να εκτονωθείς ψυχολογικά και να μην πέσεις λόγω οικονομικών εγνοιών ή συναισθηματικών ανασφαλειών.

Καρκίνος
Θέλεις λίγη σημασία παραπάνω σήμερα γι’ αυτό δες όσο περισσότερο κόσμο μπορείς για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου.

Λέων
Θα χρειαστείς όλη την ευρηματικότητά σου και αρκετή δουλειά για να κλείσεις τρύπες και να μην βρεθείς εκτεθειμένος επαγγελματικά.

Παρθένος
Απολαμβάνεις ιδιαίτερα τον χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου κι αυτό είναι καλό, εφόσον δεν παραμελείς τα μαθήματα και την επιμόρφωσή σου.

Ζυγός
Τείνεις να σαμποτάρεις τα οικονομικά σου με αγορές για το σπίτι και την ερωτική σου ζωή με κουβέντες για την δουλειά. Μην το κάνεις.

Σκορπιός
Κάνε το πρόγραμμά σου, ασχολήσου με την επιμόρφωση σου και μην δίνεις και πολύ σημασία αν ο σύντροφός σου δεν συνεργάζεται.

Τοξότης
Το κάτι παραπάνω που κερδίζεις δεν θα ήταν άσχημο να πάει σε φροντίδα για το σώμα και την υγεία σου, όχι όμως να πάει για να καλύψεις απροσεξίες σου.

Αιγόκερως
Στα πλέον γοητευτικά σου και η σαγήνη σου περισσεύει. Δεν χρειάζεται όμως να την σπαταλήσεις σε αποτυχημένες φάσεις, έτσι, γιατί αντέχεις.

Υδροχόος
Κανόνισε μασάζ, κάνε διαλογισμό, ζωγράφισε, άκου μουσική, δες θέατρο για να ξεχάσεις τα θέματα με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Ιχθύες
Αναμείνατε στο ακουστικό σας για αναδρομικές απαντήσεις στα επαγγελματικά σας και κρούσεις από παλιούς ερωτικούς συνενόχους.

Πηγή: athensvoice

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.