Λαμία: Όσα έδειξε η εξέταση DNA για τον δικηγόρο που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του

Λαμία: Όσα έδειξε η εξέταση DNA για τον δικηγόρο που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει όλη την χώρα και ο 69χρονος Λαμιώτης δικηγόρος έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την 7χρονη εγγονή του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη μπει στην σχετική δικογραφία και αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Star Κεντρικής Ελλάδας, πάνω στο κορίτσι δεν βρέθηκε DNA του 69χρονου άνδρα.

Ο Λαμιώτης δικηγόρος είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2018 μετά από καταγγελία εκπαιδευτικού που φρόντιζε το κορίτσι και τον μικρότερο αδερφό της.

Από την πρώτη στιγμή ο 69χρονος φώναζε πως είναι αθώος, ωστόσο τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αρχές οδήγησαν εισαγγελέα και ανακριτή να αποφασίσουν την προφυλάκισή του.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μαρτυρία του 7χρονου κοριτσιού αλλά και η έκθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση, σύμφωνα με την οποία υπήρχαν έντονα σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού καθώς και μερική ρήξη παρθενικού υμένα.

Ο πρώην δικηγόρος του 69χρονου Δημήτρης Κρούπης, που τον εγκατέλειψε όταν έμαθε το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του tvstar.gr και προσθέτει πως η εξέλιξη αυτή είναι ευνοϊκή για τον κατηγορούμενο θεωρώντας πως θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη της δίκης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.