Αυτοί είναι οι ληστές που έμπαιναν με καλάσνικοφ και μάσκες στα κοσμηματοπωλεία (ΦΩΤΟ)

Αυτοί είναι οι ληστές που έμπαιναν με καλάσνικοφ και μάσκες στα κοσμηματοπωλεία   (ΦΩΤΟ)
Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των οκτώ ατόμων-μελών της εγκληματικής ομάδας που εισέβαλε με βαρύ οπλισμό και μάσκες σε κοσμηματοπωλεία και τα έκλεβε.

Η ομάδα των 7 ανδρών και της μίας γυναίκας διέπραττε ληστείες και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την 20-10-2018 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.

Αρχηγός της σπείρας είναι ένας 33χρονος Αλβανός, δραπέτης των φυλακών Τύρινθας, ο οποίος έχει καταδικαστεί συνολικά σε 71 χρόνια κάθειρξης. Ο 33χρονος απέδρασε το καλοκαίρι καθώς παραβίασε την άδεια που είχε λάβει.

Συνολικά η λεία της σπείρας εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η σπείρα είχε καταφέρει να κάνει αυτές τις δύο ληστείες και να αιφνιδιάζει τους κοσμηματοπώλες, καθώς ένα μέλος της έμπαινε πρώτος στα καταστήματα, προσποιούμενος τον πελάτη και φορώντας μάσκα σιλικόνης.

ΣΑΜΠΑΝΗ ή ΠΑΡΙΑΝΟ Κωνσταντίνο αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1994 στην Αθήνα ΣΑΜΠΑΝΗ ή ΠΑΡΙΑΝΟ Βαλάντη ή Χρυσοβαλάντη αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1995 ή το 1996 στην Αθήνα ή στη Νίκαια ή στον ΚορυδαλλόΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεννηθέντα το 1994 στη Νίκαια ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Αναστασίου αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, γεννηθέντα το 1997 στην Αθήνα ΜΗΤΡΟΥ Ιωάννη ή Βαλάντη του Γεωργίου και της Ελπίδας, γεννηθέντα το 1984 ή 1985 ή 1988 στη Νίκαια ή στην Καλαμάτα ή στην Αθήνα ΜΗΤΡΟΥ Χρυσοβαλάντη του Γεωργίου και της Ελπίδας, γεννηθέντα 1989 ή 1996 στη Νίκαια ή στην Αθήνα ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ευάγγελο αγνώστου πατρός ή του Νικολάου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα 2000 ή 2001 στον Πειραιά

Και τη μη συλληφθείσα:

ΛΕΝΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ή ΛΕΝΤΕΡΗ ή ΛΕΝΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ή ΛΕΟΝΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή ή Δήμητρα του Παναγιώτη και Γεωργίας, γεννηθείσα το 1972 στην Αχαΐα ή στην Κόρινθο

Πηγή: Αυτοί είναι οι ληστές που έμπαιναν με καλάσνικοφ και μάσκες στα κοσμηματοπωλεία [εικόνες] | iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version