Ντάνος: «Γι αυτό το Survivor 2 δεν είχε την επιτυχία του 1» – ΒΙΝΤΕΟ

Ντάνος: «Γι αυτό το Survivor 2 δεν είχε την επιτυχία του 1» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για όλα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Για το Survivor, τους λόγους που δεν είδε το Survivor 2, αλλά και για τους πρώην Survivors που θα μπουν στο Nomads, μίλησε ο νικητής του πρώτου ριάλιτι επιβίωσης ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Το Survivor 2 δεν το είδα και οι λόγοι είναι πολλοί. Είχα μέχρι αργά γυρίσματα, όποτε μας τραβούσαν… Όταν ήμουν στο σπίτι εκείνη την ώρα έβλεπα “Τατουάζ” γιατί έπρεπε να βλέπω εμένα και τους υπόλοιπους συνεργάτες και το τι βγαίνει μέσα από αυτό που κάνουμε καθημερινά. Κάποιες στιγμές ζήλευα. Μου φαινόταν περίεργο κάποιος άλλος να ζει αυτό που έζησα εγώ εκεί» είπε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για ποιο λόγο το Survivor 2 δεν είχε την επιτυχία του Survivor 1: «Το 2 δεν είχε επιτυχία γιατί ήταν το 2. Ήταν καινούργιο 1. Ήταν και λίγο δύσκολο το έργο όλων των ανθρώπων που έπρεπε να κάνουν το 2, είτε αφορά πίσω από τις κάμερες, είτε τα παιδιά που συμμετείχαν. Γιατί σίγουρα ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ με το 1 και με οτιδήποτε είχε να κάνει με το 1 και αυτομάτως υπήρχε η σύγκριση».

Στη συνέχεια, ο «Ντάνος» απάντησε για τους πρώην Survivors που θα μπουν στο Nomads: «Ξέρω για τον Κώστα και για τον Γιάννη. Με τον Γιάννη μιλήσαμε, ήμουν στην Κύπρο και μου έστειλε μήνυμα να με χαιρετίσει, γιατί τα ψιλολέμε και με τον Χρανιώτη και με τον Μπο. Και του λέω “το έμαθα πριν μια ώρα, τι να σου πω, κάνε στο σταυρό σου και να γυρίσεις γερός”. Για να αποφασίσουν τα παιδιά να πάνε σίγουρα το αποφάσισαν για καλό για το μέλλον τους και καλή επιτυχία να έχουν».

Δείτε το βίντεο του zappit.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.