Αλλοδαπός με μάσκα σιλικόνης ο εκτελεστής του Μακρή!

Αλλοδαπός με μάσκα σιλικόνης ο εκτελεστής του Μακρή!

Η ΕΛ.ΑΣ κατέληξε ότι ο εκτελεστής είναι αλλοδαπός. Στη Μύκονο και την Αυστραλία αναζητούν το κίνητρο.

Μετά από ενδελεχή εξέταση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στο Πανόραμα Βούλας που κατέγραψαν τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο εκτελεστής ήταν «εισαγόμενος».

Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κάνουν λόγο για πληρωμένο δολοφόνο του 46χρονου επιχειρηματία με εμπειρία εκτελεστή, αφού αυτό φάνηκε από τις κινήσεις του. Πυροβόλησε το θύμα αρχικά τέσσερις φορές και στη συνέχεια αφού είδε πως ο 46χρονος ζούσε και προσπαθούσε να διαφύγει, τον πλησίασε και τον αποτελείωσε.

Μάλιστα από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως ο εκτελεστής δεν αποκλείεται να κάλυπτε το πρόσωπό του με μάσκα σιλικόνης προκειμένου να μην αφήσει κανένα περιθώριο αναγνώρισής του, ενώ στη συνέχεια εκτιμάται πως διέφυγε για το εξωτερικό, προκειμένου να χαθούν τα ίχνη του.

Σε Μύκονο και Αυστραλία αναζητούν το κίνητρο

Στο νησί της Μυκόνου και την Αυστραλία αναζητούν από την ΕΛ.ΑΣ. τα κίνητρα για τη δολοφονία του 46χρονου Γιάννη Μακρή.
Είτε τα «ανοίγματα» του επιχειρηματία στη Μύκονο με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης είτε οι ανοιχτοί λογαριασμοί στην Αυστραλία, όπου διατηρούσε επιχειρήσεις φαίνεται πως κρύβουν το μ υστικό για το συμβόλαιο θανάτου του 46χρονου.

ΠΗΓΗ: iferimerida.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.