Στανίση: «Αν είναι να μου δίνουν στραγάλια, καλύτερα να μείνω σπίτι μου»

Στανίση: «Αν είναι να μου δίνουν στραγάλια, καλύτερα να μείνω σπίτι μου»

Τον λόγο που δεν τη βλέπουμε πια στις πίστες αποκάλυψε η Κατερίνα Στανίση.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στο Πρω1νό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αν και δεν ζητάει πολλά χρήματα για να πάει να τραγουδήσει ωστόσο με τόσες επιτυχίες που έχει στο ενεργητικό της δεν θα πάει και σαν τον φτωχό συγγενή.

«Δεν ζητάω πολλά χρήματα στα μαγαζιά που τραγουδάω, έχω τόσες επιτυχίες και δεν μπορώ να πάω σαν τον φτωχό συγγενή. Τώρα θέλουν να τραγουδάμε μετά από τόσα χρόνια καριέρα και να μας δίνουν στραγάλια, καλύτερα να μείνω σπίτι μου. Έχω δουλέψει και δουλεύω σαν το σκυλί, δεν κλαίγομαι, αλλά δεν πληρώθηκα όπως θα μου άξιζε».

Μάλιστα, μίλησε για τα λεφτά που έχασε: «Μου φάγανε χρήματα στο χρηματιστήριο, με μπλέξανε και εγώ δεν ήξερα από αυτά. Δεν θα βγω λόγω κρίσης στη πίστα σαν γλιτσιάρα, έχω φορέματα haute couture και τα λοιπά».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης και στα social media λέγοντας πώς δεν τη χειρίζεται η ίδια: «Έχω μια σελίδα στο Facebook που τη διαχειρίζεται ο αδερφός μου και ένα φιλαράκι. Κάποιος είχε στείλει μήνυμα στο Facebook να του στείλω τις κάλτσες μου για να κοιμάται με αυτές».

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, τόνισε ότι ζει με τη μητέρα της γιατί την χρειάζεται και πως δουλεύει από τα 12 της, καθώς πήγε σχολείο μέχρι τη Β’ δημοτικού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.