Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Τρίτη 6 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Τρίτη 6 Νοεμβρίου

Τι επιφυλάσσει η μέρα για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Μια χαρά είναι οι ιδέες σου και αυτά που λες, όμως αν δεν καταφέρεις να τους δώσεις μια πιο πρακτική διάσταση, αποτέλεσμα δεν υπάρχει.

Ταύρος
Όσα λέγονται κοινωνικά κι επαγγελματικά καλό θα ήταν να μην επηρεάσουν την διαδικασία προσωπικών αλλαγών στην οποία βρίσκεσαι.

Δίδυμοι
Πορτοφόλι και γενικά τα πράγματά σου και τα μάτια σου σήμερα και κράτα μικρό καλάθι στις μεγάλες υποσχέσεις.

Καρκίνος
Έξοδα για τα παιδιά σου και για δημιουργικές ασχολίες που όμως σου θυμίζουν τα δικά σου σχέδια που δεν μπορείς να χρηματοδοτήσεις.

Λέων
Φρόντισε να είσαι όσο πιο ακριβής και ειλικρινής γίνεται απέναντι σε οικογένεια και συνεργάτες για να μην βλάψεις την εικόνα και θέση σου.

Παρθένος
Φρόντισε καλύτερα τον εαυτό σου ακόμη κι αν μπαίνεις στον πειρασμό να χρησιμοποιήσεις την αδιαθεσία σαν αφορμή για να ξεφύγεις από διάφορα.

Ζυγός
Αξιοποίησε την φαντασία σου σε παραμυθάκια, δημιουργική γραφή ή παιχνίδια πάσης φύσεως, όχι σε νοσηρά σενάρια ανασφάλειας.

Σκορπιός
Η διάθεση για κουβέντα είναι άφθονη, οι πιθανότητες να κάνεις πετυχημένη κουβέντα και να συνεννοηθείς, ελάχιστες.

Τοξότης
Δώσε διπλή προσοχή στα μαθήματά σου και στις κουβέντες σου με τα αδέρφια και τα σόγια σου για να μην δυσκολέψεις την ζωή σου.

Αιγόκερως
Κράτα τις κουβέντες σου χαλαρές, απλές κι ασαφείς και μην σκάς που δεν βγάζεις άκρη. Σήμερα, ασπάσου τον σουρεαλισμό και μη μιλήσεις για λεφτά.

Υδροχόος
Εσύ θέλεις να τα πεις με τους δικούς σου για την καριέρα, για τον γάμο για τους συνεργάτες σου, δεν θα βρεις όμως ευήκοα ώτα στο σπίτι σου.

Ιχθύες
Η δημιουργική ασάφεια είναι του χαρακτήρα σου γενικά, σήμερα όμως επιβάλλεται. Γενικώς να είσαι επιφυλακτικός.

Πηγή: athensvoice

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.