
Υπόθεση ομηρίας, με πρωταγωνιστή έναν άντρα που καταδικάστηκε πριν από λίγες μέρες σε πολύκροτη δίκη της μαφίας Ντραγκέτα απ' την Καλαβρία, είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη σε ταχυδρομείο της Ιταλίας.
Ειδικότερα ο καταδικασθείς σε 19 χρόνια κάθειρξη Φραντσέσκο Αμάτο εισέβαλε σε ταχυδρομικό υποκατάστημα στην περιοχή του Ρέτζιο Εμίλια κρατώντας μαχαίρι, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
«Είμαι αυτός που έφαγε 19 χρόνια στην Εμίλια» φέρεται να φώναξε μπαίνοντας στο ταχυδρομικό κατάστημα ο Αμάτο που είναι καταζητούμενος απ’ την ημέρα που καταδικάστηκε. Μεταξύ των αιτημάτων να μιλήσει και με τον υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, όπως μετέδωσε η La Repubblica.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άφησε όλους τους πελάτες να απομακρυνθούν αλλά κράτησε ως ομήρους πέντε εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και η διευθύντρια του καταστήματος.
Μια ώρα αργότερα άφησε ελεύθερη μια απ’ τις ομήρους, η οποία βγαίνοντας έπεσε λιπόθυμη και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.
Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί η περιοχή και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει ειδικές δυνάμεις.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Αντώνη, ούτε να το σκέφτεσαι για κόμμα, αν θες γύρνα»: Μαστίγιο και καρότο στον Σαμαρά από πρωτοκλασάτο υπουργό
- Ελλάς το μεγαλείο σου: Περπατάνε 7 χλμ. να πάνε σχολείο, άλλοι κάνουν μάθημα σε υπόγειο κι ένας μαθητής λυκείου παίρνει απουσίες στο γυμνάσιο!
- Μεροκάματα του τρόμου: Αποθαρρυντική η έρευνα για σεξουαλική και σωματική βία στην εργασία – Το στατιστικό που σοκάρει