Το βίντεο δείχνει τον δολοφόνο: Καρέ καρέ οι κινήσεις του δράστη με το τζόκεϊ τη στιγμή της εκτέλεσης του Γιάννη Μακρή (Vid)

Το βίντεο δείχνει τον δολοφόνο: Καρέ καρέ οι κινήσεις του δράστη με το τζόκεϊ τη στιγμή της εκτέλεσης του Γιάννη Μακρή (Vid)

Οι αστυνομικές αρχές στα ίχνη του δολοφόνου...

Έναν άνδρα μετρίου αναστήματος, που φορούσε σκούρα ρούχα και καπέλο τζόκεϊ, φέρεται να αναζητεί η αστυνομία ως δράστη της αιματηρής επίθεσης το βράδυ της Τετάρτης με θύμα τον Γιάννη Μακρή, μέτοχο της εταιρείας My Security.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ-καρέ τις κινήσεις του δράστη την ώρα που εκτελούσε εν ψυχρώ τον Γιάννη Μακρή.

Το υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας έχει περισυλλέξει η αστυνομία, η οποία ερευνά λεπτό προς λεπτό το επίμαχο βίντεο, επιχειρώντας να συγκεντρώσει στοιχεία για τις συνθήκες του περιστατικού αλλά και την ταυτότητα του δράστη.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί κι άλλα στοιχεία και οπτικό υλικό από γειτονικές κατοικίες που θα μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες για τις κινήσεις του δράστη μετά τη δολοφονική επίθεση.

Στο εν λόγω υλικό ο εκτελεστής φέρεται να διαφεύγει από τον τόπο του εγκλήματος πεζή, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι είχε συνεργό, ο οποίος τον παρέλαβε λίγο αργότερα είτε με μηχανή είτε με αυτοκίνητο. Μάλιστα, γείτονες έχουν καταθέσει ότι εκείνη την ώρα άκουσαν τον κινητήρα μιας μοτοσυκλέτας, η οποία ανέπτυξε ταχύτητα. Εν συνεχεία δράστης και συνεργός διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Aξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται σε εκτελεστή συμβολαίου θανάτου, πιθανώς ξένο υπήκοο. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, σε παλαιότερες εκτελέσεις τέτοιου είδους είχαν εμπλακεί κακοποιοί από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, οι οποίοι πληρώνονται αδρά για να σκοτώσουν, μεταβαίνουν στη χώρα όπου βρίσκεται ο «στόχος», ολοκληρώνουν τη «δουλειά» και εν συνεχεία φεύγουν από το εν λόγω κράτος.

Εάν πρόκειται για μια τέτοια περίπτωση, τότε δεν αποκλείεται ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή να έχει διαφύγει. Όσο για το «κόστος» μιας τέτοιας ενέργειας, αυτό κυμαίνεται από 10.000 έως 50.000 ευρώ.

Η μαφιόζικη εκτέλεση έχει καταγραφεί από πολλές κάμερες κλειστού κυκλώματος σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Επισημαίνεται πως μόνο στο σπίτι του επιχειρηματία, υπάρχουν αρκετές κάμερες. Μία εξ αυτών «κοιτάζει» αποκλειστικά στον χώρο στάθμευσης του οχήματός του.

Συνεπώς η κάμερα αυτή έχει καταγράψει τα πάντα. Υπάρχουν όμως κι άλλες. Οι οποίες έχουν καταγράψει τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Alpha που δείχνει καρέ καρέ όσα συνέβησαν στην ενέδρα θανάτου του Γιάννη Μακρή

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.