Ψαράς ψάρεψε… μωρό 18 μηνών από τον ωκεανό!

Ψαράς ψάρεψε… μωρό 18 μηνών από τον ωκεανό!

Ο Gus Hutt έκανε διακοπές σε κάμπινγκ στην παραλία Ματάα στο Βόρειο Νησί, κι ενώ ψάρευε εντόπισε κάτι να επιπλέει στο νερό.

Αρχικά, όπως περιγράφει το BBC, ο άνδρας νόμισε πως επρόκειτο για κάποια κούκλα. Εκείνη τη στιγμή όμως το μωρό έβγαλε μία κραυγούλα.

Το αγόρι είχε φύγει από τη σκηνή των γονιών του και είχε καταλήξει στον ωκεανό.

«Νόμισα πως ήταν κούκλα. Ακόμα κι όταν άπλωσα το χέρι μου και τον έπιασα, ακόμα νόμιζα πως ήταν κούκλα» περιέγραψε ο Hutt σε εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας.

«Το πρόσωπό του έμοιαζε πορσελάνινο με τα βρεγμένα μαλλιά του, αλλά μετά έβγαλε μια φωνή και σκέφτηκα ‘ω, Θεέ μου, αυτό είναι μωρό και είναι ζωντανό’».

Ο μικρός ήταν πολύ τυχερός καθώς όλες τις υπόλοιπες ημέρες ο άνδρας ψάρευε σε άλλο σημείο, αλλά εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα μετακινήθηκε, και έτσι τον βρήκε.

«Ήταν πολύ τυχερός… Δεν ήταν ακόμα η ώρα του…» σχολίασε ο ίδιος.

Η γυναίκα του ειδοποίησε το προσωπικό του κάμπινγκ, που με τη σειρά του είπε πως υπήρχε εκεί μόνο ένα ζευγάρι με μωρό. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν και οι αρχές.

«Προφανώς το μωρό ήταν πολύ ενθουσιασμένο με την παραλία. Ήταν η πρώτη νύχτα του ζευγαριού στο κάμπινγκ» περιέγραψε εκπρόσωπός του.

Το αγοράκι είχε ανοίξει το φερμουάρ της σκηνής των γονιών του και είχε βρει τον δρόμο για τον ωκεανό.

Η μητέρα του, όπως περιγράφει το BBC, «ούρλιαξε» όταν πληροφορήθηκε πως το μωρό είχε βρεθεί στο νερό- και εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.