Ξαναγίνεται μαμά η Αντζελίνα Τζολί

Ξαναγίνεται μαμά η Αντζελίνα Τζολί

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζεται να υιοθετήσει ένα παιδάκι από τη Συρία.

Ένα ακόμη δημοσίευμα «φωτιά» κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα ξένα μέσα, το οποίο εάν ισχύει, είναι κάτι πραγματικά υπέροχο. Πριν από τρεις μήνες ακριβώς κυκλοφόρησε είδηση που ήθελε την Αντζελίνα Τζολί να γίνεται μαμά για έβδομη φορά. Και τώρα αυτό βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια.

«Η Αντζελίνα ήθελε πάντα να βοηθήσει τους Σύριους πρόσφυγες», αναφέρει μία πηγή στο περιοδικό OK! «Θέλει πραγματικά να το κάνει, ραγίζει η καρδιά της, κάθε φορά που βλέπει ένα παιδί να υποφέρει. Έχει ακόμη πολλή αγάπη να δώσει», είχε αναφέρει τον Αύγουστο μία πηγή στο περιοδικό Ok και μάλλον αυτό γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα.

Η ηθοποιός πάντα ήθελε ένα ακόμη παιδάκι και φαίνεται πως θα το αποκτήσει μέσω της μεθόδου της υιοθεσίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες -γραφειοκρατικές και μη- διαδικασίες, προκειμένου το αγοράκι από τη Συρία να προστεθεί σύντομα στην οικογένειά της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης, πως ο Μπραντ Πιτ δεν έχει ιδέα γι’ αυτό το θέμα και η Τζολί το μόνο που θέλει είναι να οριστικοποιήσει επιτέλους το διαζύγιό της, προκειμένου να πάει στη Συρία, να ολοκληρώσει τις διαδικασίες υιοθεσίας.

«Αν όλα πάνε όπως τα θέλει και σύμφωνα με το πλάνο της η ηθοποιός το βλέπει σαν ένα βήμα της καινούργιας της ζωής», αναφέρει πηγή κοντά στην Αντζελίνα. Μένει τελικά να δούμε, αν πράγματι ισχύει αυτό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.