«Ντροπή σου-Κατέβα από τον ελέφαντα»: σάλος με τη φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν

«Ντροπή σου-Κατέβα από τον ελέφαντα»: σάλος με τη φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να φωτογραφίζεται συνεχώς γυμνή και πλέον όλο και λιγότεροι να ασχολούνται μαζί της, αλλά όταν για την προβολή της χρησιμοποίησε ένα άγριο ζώο, το ίντερνετ και οργανώσεις εξοργίστηκαν.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν την επιχειρηματία και σταρ των ριάλιτι πάνω σε ελέφαντα έχουν προκαλέσει τη μήνιν των φιλοζωικών ενώσεων και θαυμαστών της καθώς η πρακτική της χρήσης των ζώων ως τουριστικής ατραξιόν είναι εδώ και χρόνια αμφιλεγόμενη.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τις διακοπές της στο Μπαλί και ίσως αποτελούν καρέ από τα γυρίσματα του ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί. Τα ταμπλόιντ σχολίασαν το γεγονός πως έκανε βόλτα πάνω στον ελέφαντα φορώντας ένα μαγιό, αλλά στο Twitter τα σχόλια αφορούσαν το ίδιο το ζώο.

«Ντροπή σου – Κατέβα από τον ελέφαντα», γράφει ένα μήνυμα. «Μεγάλο λάθος σαν παράδειγμα», αναφέρει ένα άλλος χρήστης ενώ ο Will Travis, επικεφαλής σε μια ομάδα διατήρησης άγριας ζωής καλεί τον κόσμο να εκφράσει τη δυσαρέσκειά το και την Καρντάσιαν να ζητήσει συγγνώμη και να καταδικάσει την πρακτική.

Οι ελέφαντες που ζουν αιχμάλωτοι και χρησιμοποιούνται για ξεναγήσεις τουριστών στην Ασία είναι στο στόχαστρο οργανώσεων εδώ και χρόνια και μερικές κυβερνήσεις έχουν μετά από τις πιέσεις θέσεις αρκετά όρια για τη σωστή διαβίωση των ζώων.

Ωστόσο οι φωνές κριτικής πληθαίνουν καθώς έχουν γίνει αποκαλύψεις βασανισμού κατά την εκπαίδευση των ζώων ενώ ντοκουμέντα που δείχνουν την εξάντληση και κακομεταχείριση των ζώων εντείνουν τις προσπάθειες για πλήρης κατάργηση των περιηγήσεων με ελέφαντες.

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.