Ένας 5χρονος Κινέζος έχει βιογραφικό 15 σελίδων! Έχει διαβάσει 10.000 βιβλία!

Ένας 5χρονος Κινέζος έχει βιογραφικό 15 σελίδων! Έχει διαβάσει 10.000 βιβλία!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας κυκλοφόρησε το βιογραφικό ενός 5χρονου, που είναι 15 σελίδες! Το έγραψαν οι γονείς του και το υπέβαλαν μαζί με αίτηση για ένα ανταγωνιστικό σχολείο.

Το αγοράκι, σύμφωνα με το βιογραφικό, έχει διαβάσει 10.000 βιβλία στα αγγλικά και τα κινέζικα, έχει «ανεξάρτητη προσωπικότητα, πλούσια εμπειρία και μεγάλη γκάμα χόμπι». Επίσης σε αυτό σημειώνεται ότι μπορεί να «επιβιώσει» από την ήττα και αν τον κατσαδιάσουν «μπορώ γρήγορα να προσαρμόσω τη διάθεσή μου και να αφοσιωθώ στα διαβάσματά μου»! Ολα αυτά, για ένα παιδί που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο.

Επίσης, στο βιογραφικό επισημαίνεται ότι ο 5χρονος δεν κλαίει όταν του κάνουν ένεση, όπως και ότι έχει ισχυρή θέληση και αν πέσει σηκώνεται γρήγορα, κάτι που κάνει από τότε που ήταν έξι μηνών. Το βιογραφικό περιλαμβάνει και χάρτη με τα μέρη που έχει ταξιδέψει, το εβδομαδιαίο πρόγραμμά του με δραστηριότητες και χόμπι, αλλά και φωτογραφίες από το ημερολόγιο που κρατάει.

Πάντως οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν ενθουσιάστηκαν. «Η παιδική ηλικία του σίγουρα καταστράφηκε», έγραψε κάποιος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.