Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου της Αγγελικής Πεπόνη

Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου της Αγγελικής Πεπόνη

Βγαίνει από το αρχείο, μετά από αίτημα της οικογένειας, η υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη.

Η Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρεβέζης έκανε δεκτό το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Αγγελικής Πεπόνη και ανοίγει ξανά την υπόθεση.

Η Αγγελική Πεπόνη είχε εξαφανιστεί το 2010 ενώ το κρανίο της εντοπίστηκε στα μέσα Οκτωβρίου στην Πρέβεζα. Η γυναίκα θεωρείται και επίσημα νεκρή μετά την ταυτοποίηση του DNA της με το κρανίο που βρέθηκε σε τάφρο στην Πρέβεζα. Οι συγγενείς αναζητούν δικαίωση και η υπόθεση ανοίγει ξανά.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Άγγελος Πεπόνης που φιλοξενήθηκε στο «Τούνελ» μετά την αποκάλυψη πως το κρανίο που βρέθηκε τυχαία σε τάφρο της Πρέβεζας ανήκει στην άτυχη κοπέλα, τόνισε:

«Δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε οκτώ χρόνια για να πάρουμε μια επίσημη απάντηση στην υπόθεση που η εκπομπή σας ανέδειξε. Τα συνοδά στοιχεία είναι σημαντικά σε τέτοιες περιπτώσεις εξιχνιάσεων και πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο δικαστικό αγώνα».

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος ερευνών με καταθέσεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και μαρτύρων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.